Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ο "φύλαξ του κώλου του διαόλου" πήγε αδιάβαστος...

Φωτογραφία του Κώστας Θεοχαράτος.
Κώστας Θεοχαράτος
Τέλος το άγαλμα του Εωσφόρου στο Π.Φάληρο..αυτό που δεν κάναμε εμείς το έκανε ο Θεός.. ανεμοστρόβιλος το διέλυσε την νύχτα και το πέταξε στον δρόμο..οι εξορκισμοί των ιερέων στον χώρο τις προηγούμενες μέρες έπιασαν τόπο!!!
...και η πραγματικότητα: Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 έκανε λόγο για Χρυσαυγίτες και παρακράτος.
«Γύρω στις 3:30 το βράδυ ήρθαν με ένα τεράστιο φορτηγό και δύο τζιπ, με κουκούλες, έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω και όπως καταλαβαίνετε, έσπασαν τα φτερά του... Το παρακράτος»



Φωτογραφία του Zaxarias Mytilinios.Όπως ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναμενόμενο ο "φύλαξ του κώλου του διαόλου" πήγε αδιάβαστος...
απο
Zaxarias Mytilinios

Βγαίνει και κλαίει ο δήμαρχος, αλλά μάλλον πλέον δεν τον ακούνε ούτε οι δημότες του...
Στην ιστορία τώρα ο "PHYLAX" πήρε τον μπούλο τα ξημερώματα μετά από καταδρομική "ακροδεξιών" (πλέον οι χριστιανοί κατά το σύστημα είναι χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί, προφανώς γιατί θέλουν η επόμενη κυβέρνηση να είναι Χρυσή Αυγή...)
Όπως και να έχει ο "φυλαξ" του αίσχους είναι πλέον παρελθόν...
μερικα σχολια σε φεις!!!

Κωνσταντινος Ελλην Ο φυλαξ έγινε τερματοφυλαξΓιώργος Αντωνόπουλος ***** --- Βρε Παιδιά , τα Είδωλα του Σατανά της , της Μασονίας των Σατανιστών , της Νέας Τάξης Πραγμάτων , της Παγκοσμιοποίησης και της Παν-θρησκείας , είναι ποτέ δυνατόν , να Ενσωματωθούν , στα Ιερά Χώματα της Ελλάδας μας , που τα Θεωρεί Παράσιτα , που Μολύνουν τον Πολιτισμό , της Πατρίδα μας !!! --- Συνεπώς , η Θεία Δίκη το Γκρέμισε και φρόντισε , τον Φτερωτό Κόκκινο Σατανά , να πετάξει στα Μούτρα , στους Εμπνευστές , που Πλήρωσαν , για να Μας τον Επιβάλλουν , με το Έτσι Θέλω , σαν Αριστούργημα Τέχνης !!! --- Εδώ είναι Ελλάδα βρε Σατανιστές και Προδότες , το Έργο τέχνης σας , μαζί με τον Καλλιτέχνη του , μόνο σε Χωματερή Ταιριάζουν !!!...---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου