Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Το 2002 ,,που μπεικαμε στο €

Οδός Δραχμής
 
Οδός ΔραχμήςΠρωτοχρονιά 2002 : η αποφράδα μέρα που μας φυλάκισαν στο ευρώ.Μια σύντομη ιστορική αναδρομή (βίντεο)
Το βίντεο που παρουσιάζουμε εδώ είναι μια παλαιότερη δική μας παραγωγή όπου απομυθοποιείται το ευρώ. Ξεκινά από την αποφράδα ημέρα πριν από 17 χρόνια, την Πρωτοχρονιά 2002, όταν ο Σημίτης με τους περι αυτόν και την Goldman Sachs, φυλάκισαν τη χώρα μας στην γερμανική ευρωφυλακή.
Το βίντεο γυρίστηκε στα μέσα του 2014 και παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα. Όμως, μεταξύ άλλων, δεν εμπεριέχει την προδοτική και αντισυνταγματική “κολοτούμπα” του Ιουνίου 2015 όταν το “οχι στο παση θυσία στο ευρώ” του τότε δημοψηφίσματος, έγινε ναι από τους γιαλαντζί αριστερούς της ΠΦΑ.
Και κάτι ακόμα : Τα πράγματα χειροτέρευσαν περισσότερο από τότε. Και θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν, εκτός και αν ανατραπεί η νεο-γερμανική κατοχή. Αυτό για πρώτη φορά φαίνεται πιθανό από τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαίου 2019, όπου για την ανατροπή της Ευρώπης της Γερμανίας με επικεφαλείς τους Ιταλούς και ειδικότερα τον Ματέο Σαλβίνι.

ODOSDRACHMIS.GR
https://youtu.be/FIfJyfrEKIo Το βίντεο που παρουσιάζουμε εδώ είναι μια παλαιότερη δική μας παραγωγή όπου απομυθοποιείται το ευρώ. Ξεκινά από την αποφράδα ημέρα πριν από 17 χρόνι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου