Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΚΑΔΗ

Μοναδική ευκαιρία να πέσει η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία μας
Οι καυτές τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την παραίτηση από την κυβερνητική πλειοψηφία του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένου μαζί με όσους από την κοινοβουλευτική του ομάδα του είναι ακόμα πιστοί θα μπορούσε να ήταν μια ύστατη καλή εξέλιξη για τις τσέπες των ταλαιπωρημένων Ελλήνων αν πραγματικά οδηγούσε σε μια πολυπόθητη πολιτική και οικονομική αλλαγή στην Ελλάδα.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ότι τον Ιανουάριο του 2015, πριν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει Πρωθυπουργός της "πρώτης φοράς αριστεράς" μαζί με τους ΑΝΕΛ, ότι για πρώτη φορά μετά την μακρόχρονη οικονομική και πολιτική κρίση που ξέσπασε εξ αιτίας της χρεοκοπίας της Ελλάδας ότι είχαμε ήδη δημιουργήσει δημοσιονομικό πλεόνασμα για το οποίο καυχιέται σήμερα με καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας. Ακόμα τα εισοδήματα των Ελλήνων, όπως αυτά φαίνονταν από την ιστορική πρώτη φορά μετά την χρεωκοπία μας αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ), επίσης αυξάνονταν!

Δυστυχώς όμως, μετά την εκλογή της ιστορικά άπειρης, ανίκανης και όπως αποδείχθηκε τυχοδιωκτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και Υπουργό Οικονομικών τον δήθεν "μάγο" Γιάνη Βαρουφάκη η απίστευτη πρόοδος που οι Έλληνες με πόνο και αίμα είχαν πετύχει αντιστράφηκε! Έτσι όπως προβλέπονταν και από τις δημόσιες προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας μπήκαμε δυστυχώς ξανά σε ύφεση και σε νέα ελλείμματα με κόστος σε όλους στους Έλληνες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους κ.τ.λ. τουλάχιστον 100 δις Ευρώ!
Τώρα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αρχή της μαύρης διακυβέρνησης της χώρας από τους δημαγωγούς της Αριστεράς μαζί με τους καιροσκόπους των ΑΝΕΛ παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία λόγω της ψήφος εμπιστοσύνης των επόμενων ημερών να απαλλαγούμε από την χειρότερη κυβέρνηση της Ελλάδας στην πρόσφατη ιστορία μας.
Όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται τώρα οι πολιτικοί βουλευτικοί αριθμοί εύχομαι αυτή η μοναδική ευκαιρία της ψήφος εμπιστοσύνης να μην πάει χαμένη.
Είναι άκρως επείγον και αναγκαίο έστω και αργότερα σε πολύ λίγο χρόνο να έρθει στην διακυβέρνηση της Ελλάδας μια νέα πραγματικά ελπιδοφόρα φιλελεύθερη αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς κάθε μέρα που περνάει το ευκαιριακό κόστος για την Ελλάδα συνεχίζει να μεγαλώνει με μόνους οφελούμενους όσους κατέχουν σήμερα κυβερνητικά αξιώματα.
Άλλωστε η ιδεολογική χρεωκοπία της αριστεράς φαίνεται κι από το γεγονός ότι υπόσχεται πλέον στους Έλληνες τις πάγιες θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των φόρων στα ακίνητα, τις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους.
Υποσχόμενες μειώσεις φόρων, κράτους και γραφειοκρατίας που αν πραγματοποιηθούν από μια νέα άφθαρτη αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εκτοξεύσουν την ανάπτυξη άρα και τα εισοδήματα όλων των ομάδων του Ελληνικού λαού για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον.
Μια νέα χρύση εποχή ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους Έλληνες βρίσκεται σήμερα κοντά στα χέρια μας.
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου