Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΑΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ

Ουδέποτε υπήρξε, Κυβέρνηση στην Ελλάδα,στο παρελθόν που να αποφασίσει για την ανάπτυξη της χώρας, με βάση τις πραγματικές της ανάγκες ή κυρίως με βάση τις πραγματικές δυνατότητές της.Όσες φορές συνέβη ,ήταν καθ΄υπόδειξη, όπως ήταν τότε που ξαναχτίστηκε η χώρα μεταπολεμικά,με την λογική να αποτελέσει τον φθηνό Τουριστικό προορισμό της Ευρώπης
δειτε ολοκληρη την αναρτηση στο φιλικο μας

Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο
AFORMESAPOSKEPSIS.BLOGSPOT.COM
Ουδέποτε υπήρξε, Κυβέρνηση στην Ελλάδα,στο παρελθόν που να αποφασίσει για την ανάπτυξη της χώρας, με βάση τις πραγματικές της ανάγκες ή ...

5 σχόλια:

  1. Υπογεννητικότητα στο τόπο μας…
    Έ και??
    Ως εκ θαύματος λοιπόν δεν έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας, πιστεύετε ότι οι νέοι αυτοί άνθρωποι θα μείνουν στον τόπο τους?
    Ο Νεοέλληνας δυστυχώς αφέθηκε να ζει σε ένα κόσμο μακριά από κάθε πρακτική αντιμετώπισης της πραγματικότητας.
    "Φρουφρού και αρώματα" του προσφέρθηκαν και του προσφέρονται με οποιοδήποτε τρόπο, που δυστυχώς του αφαίρεσαν την ικανότητα της σωστής κρίσης όχι μόνο για σοβαρά θέματα μα και για απλά της συνήθους καθημερινότητας.
    Πάντα για τα διάφορα προβλήματα μας φταίει κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό μας, αλλά με ποιά παιδεία και άρα ικανότητες κρίσης θα μπορέσουμε να το καταλάβουμε?
    Ρεαλιστικά, το απόλυτο τέλμα…

    Απόψεις μου πάντα (και όχι σημερινές) και μακάρι να είμαι λάθος.
    Κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα περισσότερα από όσα αναφέρατε ,συμφωνώ.Εκείνο το "αφέθηκε να ζεί" ίσως είναι το σημαντικότερο που πρέπει να μας ενδιαφέρει και αφορά την συμπεριφορά,την στάση της κεντρικής εξουσίας,απέναντι στους πολίτες.

      Διαγραφή
  2. για να πω και εγω την αποψη μου,, πρωτα πανω στο δημογραφικο,, παλια η ελληνικη οικογενεια εκανε πολλα παιδια (πολυτεκνες οικογενιες) για να εχουν και εργατικα χερια, τωρα ο καθε νεοελληνας καναι λιγα,, και προσπαθει να τα κανει επιστημονες! Φυσικα ανοιξαμε τα συνορα,, και ο πληθυσμος μας ξανααυξηθηκε αλλα , το γαμωτο ειανι οτι τωρα στην Ελλαδα κινδυνευουμε να μεινουμε μειονοτητα! Παντως σιγουρα κατι φταιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το τι φταίει ή το τι έφταιξε θα φανεί πάρα πολύ σύντομα και δεν εννοώ όλο αυτό το παραμύθι που τρώμε «ένδον» (θυμάστε αλήθεια εκείνο το ένδον μέχρι νεοτέρας στο στρατό?). Χα χα.
      Η ευχή μου είναι να έχουν γίνει οι κατάλληλες επιλογές και να μη γίνει καμιά απρόβλεπτη «πατάτα», όπως και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και λίγο πολυμήχανα. Τι διάολο ο Οδυσσέας τα κατάφερνε πολύ καλύτερα και ήταν 3000 χρόνια πρωτύτερα!
      Αλλά γλέπεις οι απόγονοί του εξαντλούμε σε «αλλότρια» και όχι επί της ουσίας τις γονιδιακές μας ικανότητες.
      Και δεν είμαι της θεωρίας του αξίζει περισσότερο το ταξίδι προς την «Ιθάκη», αλλά αντιθέτως η ΑΦΙΞΗ σε αυτή.

      Κα κα κα κα κα κα κα κα

      Διαγραφή