Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μακης Φορτες !! Συν και πλην

ας  ξεκινησουμε  απο  τα συν,, που φυσικα  ειναι το βαρυ  Βιογραφικο του υποψηφιου Δημαρχου, ειναι η θητεια του στα κοινα  ακρως επιτυχημενη,, ειναι φυσικα η αμεσοτητα  στο να απανταει  σε προβληματισμους μας για την περιοχη μας,,Δημοφιλη αναρτησεις  στο μπλοκ μου  φυσικα!









Τεραστιο  συν  εκτος απο τα ανωθεν  , φυσικα  ειναι και οι συνεργατες του,,τουλαχιστον οσο αφορα την περιοχη μας ,, που ειναι και αυτο που μας ενδιαφερει,, (Ισως και γι αυτο τα πολυ μεγαλα του ποσοστα στα 2 τοπικα γκαλοπ που εκανα)
ΑΡΓΥΡΗΣ  ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ,,  πρωην  ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ
ΚΑΙ  ΠΑΛΙΟΣ  ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ,,ΕΠΟΧΗΣ  ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΣΤΟ  ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ  ΔΗΜΟ ΕΛΕΙΟΥ -ΠΡΟΝΝΩΝ!!

πριν αυτος ακομη γινει Δημος! , και εποχη να σημειωσουμε και την πολυ πετυχημενη τοτε  λειτουργιας του Γραφειου τουρισμου στον Πόρο, που αργοτερα , ισως θθεωρηθηκε περιτο  ,,  απο τις επομενες δημοτικες αρχες του τοπου μας .οποτε  ενας λογος  για τα χαλια που εχουμε σημερα με τα τουριστικα!! Ο Αργυρης λοιπον εχει απολυτη γνωση πανω σε αυτα.
Οπου Γιωργος και Μαλάμα, λενα  ή και το ο γιωργος ειναι πονηρος  !

(θα μπορουσα να μην εβαζα πλην  σε αυτην την αναρτηση αλλα θα μου  δινατε αυτον τον τιτλο!)
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Γιωργος λοιπόν Τζωρτζατος,, εχουμε  συζητησει πολλες φορες, μερικες κοντραριστηκαμε κιολας οταν ηταν προεδρος λιμενικου ταμειου,, αλλα  ξερω πολυ καλα την αγαπη του στον τοπο, τα αρχαια, και τις προθεσεις του,, για το δυστηχο λιμανι μας αν παρεμενε Προεδρος!
(Εξαλου  τα παγκακια που μαλλον εχουν δυο φορες ανακοινωθει σαν το μεγα εργο στον χωρο,,δικη του ενεργια ηταν.!)ας παμε  και σε ενα κρυφο χαρτι του φορτε,, που ομως δυστηχως δεν θα ειναι υποψηφιος φετος!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Aς ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΟΜΩς ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟςς ΕΞΑΟΥ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ,,ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ας Παμε ομως  και σε μια ακομη υποψηφιοτητα,, που αν και Ποριοτης  θα ειναι υποψηφιος  στην ενοτητα Αργοστολιου, αλλα  ολοι στον Πορο τον ξερουμε  ,,εφοσον ειναι Ποριότης!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, παραλία, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Αριστοτελης Μπατιστατος:


και  μια ακομη μπατιστατου  ,, πολυ γνωστη μας,, η Τουλα  ,, με το  πολυ γνωστο σε ολους μας φροντιστηριο της,, που εχει  δωσει  την  γνωση  αγγλομαθειας  στα παιδια μας




Τοπικα  δεν θα κατεβασει ο συνδιασμος, και  θα συνεργαστει με οποιους  εχουν εκλεγει,, με την δυνατοτερη βοηθεια που θα μπορει να τους δωσει!
Ας πιασουμε τωρα και τα ΠΛΗΝ!,, Ισως ενα πλην να ειναι ο μικρος πιθανος αριθμος υποψηφιων,, αν και αυτο θα το δουμε  σε λιγες μερες!
Μεγαλο πλην  η μην μεγαλη του επιροη  στα  σαιτ και ραδιοφωνα του νησιου, εφοσον οπως σημερα  ειδα ο Παρισης δηλωσε οτι τα περισσοτερα αιτ τα επηρεαζει ο θεοφιλος, και τα υπολοιπα  σχεδον οπως διαπιστωνω ο ιδιος  !  ας μην τα ανφερω,, να μην φαω σαν ερασιτεχνης καμοια  μηνυση ομως  χαχα!
Δεν βρισκω να γραψω αλλα πλην,,θεωρω υπερτερουν θριαμβεφτικα  τα συν εδω,, και ευχομαι  να εχει το δυνατο καλυτερο αποτελεσμα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου