Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!






ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΝ,, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΥΜΙΟΥΡΓΙΑς ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,  ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑς!

Δυστηχως  μια αναρτηση,, με βαση της προσπαθειας δημιουργιας Επαγγελματικου - Emporikoy Συλλογου στη περιοχη μας,, που αριθμει τριψηφιο αριθμο επαγγελματιων εγινε καλως η κακως και θεμα  αναδημοσιευσης  σε αρκετα σαιτ  εκτος  και της Κεφαλονιας!


POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ


Η πανω αναρτηση εδωσε την αφορμη στον Βαγγελη Τσαρλυ να γραψει  ενα  αρθρο,, με μερικες βεβαια ανακριβιες,, που ομως  σε πολυ μεγαλο βαθμο,,δινει πολλα απο τα  αιτια, της αναποδης αναπτυξης  που πηρε ο Πορος,, απο το μερος που ξεκινησε ο τουρισμος,, στο μερος που εχει χαθει τουριστικα πια απο τους χαρτες!
Υποσυνδεσμο εκεινης της αναρτησης εβαλα  στα συν και πλήν της Δημοτικης αρχης!


ΜΙΑς ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΜΙΑς ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς

δειτε  εκεινη   την περιοδο  φιλμακι
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 1964
POROSNEWSTV.BLOGSPOT.COM
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 1964

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Νικόλαος Καμπάνης Είσαι ξανά ο ίδιος σε δεύτερη ζωή βλέπω...
1
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαρία Γκιάφη, Ελένη Κεφαλονιά, Αθανασία Γκιάφη και Γιωργος Γκιαφης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, ποτό, πίνακας, νύχτα και εσωτερικός χώρος
Συνεχιζω λοιπόν μιας  και  λογο και οικογενιας  μου ,γνωριζω  αρκετα  καταστασεις και
συνθηκες που εχουν διαμορφωσει την υπαρχουσα κατάσταση!!
Το μεγαλυτερο λοιπόν ΠΛΗΝ , και  πρεπει καποτε να το καταλάβουμε..,, δεν μπορουμε να συννενοηθουμε,, να δουμε το καλο του τόπου μας,, και οργανωμενα να υλοποιησουμε πραγματα, και να αποκτησουμε "ΦΩΝΗ"  ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!!!!


Ως  και οι συλλογοι που ευτυχως  ειναι πολλοι σε ολη την δημοτικη μας ενοτητα,, και καπως σωζουν ως σημερα καταστασεις ,,εχω αρχισει να διακρινω μια αποδιοργανωση!!
Ο Καθενας  στο χωριο μας  ενδιαφερετε  μονο  για τον ευατο του, και λογο και της κρισης υπαρχει η σχετικη "ζηλεια" ας το θεσω ,, και του να ισχυει η ατακα του Χριστοδουλου,, του καθαροαιμου Ελληνα   , που το μονο που ευχεται  να  ειναι   το  να ψοφησει η κατσικα του γειτονα  στο σχετικο   του  ανεκδοτο!

Το 2014 μπηκα  στην διαδικασια της εκλογικης μαχης,,, με την ενωμενη τετραπολη για μια θεση στο τοπικο συμβούλιο,, απεκτησα τις πολυ καλές και απαιτουμενες εμπειριες, και γνωστης του οτι  ο συνδιασμος  δεν ειχε ΕΛΠΙΔΑ , διεκδικισα την θεση σε μια παράταξη  που αν και ηξερα οτι δεν θα εβγαινε , ηξερα οτι θα ξερω οτι προσπαθησα για κατι υγειες!
Λογο του οτι ημουν παντα καλος στα μαθηματικα,, βαζωντας ολους τους υποψηφιους και την αναλογια τους στο κοσμο που θα ψηφαγε,,ειχα βγαλει απο πριν ,, στατιστικα αν μοιραζοτν ολοι οι ψηφοι ποσσους θα δικαιομουν, οποτε παιρνοντας ακριβως αυτον τον αριθμο ημουν πολυ ικανοποιημενος,, και ευχαριστω ολους οσους τοτε με  τιμησαν με την ψηφο τους
Μια σχετικη μικρη εκτιμηση,,μην ξερωντας ομως ακομη τον αριθμο των υποψηφιων θα μπορουσα να κανω και τωρα!! 

Καταρχην εχουμε τα εξης δεδομενα  :

6 συνδιασμους σε Δημο παντα Αργοστολιου, 
26 νομιζω εκλεγμενους Δημοτικους συμβουλους
οποτε 6 οι επικεφαλεις και  μας μενουν 20 ακομη θεσεις!!

Η δημοτικη μας ενοτητα βγαζει 4,, οποτε αυτο συνεπαγετε λογικα αν υποθεσουμε τους τρεις πρωτους με μικρες διαφορες, ο πρωτος να παιρνει 2 , και οι αλλοι δυο απο εναν!

Τοπικα συμβουλια,,, Οπως μαθαινω σχεδον  καθε συνδιασμος εχει σκοπο να κατεβασει και τοπικο,, με την μεγαλη διαφορα ομως φετος  δυνατοτητα ψηφου σε αλλη  κάλπη!

Αυτο  σημαινει δυνατοτητα να ψηφισεις αλλον συνδιασμο για Δημαρχο και αλλον για τοπικη κοινοτητα!!  
 Αναλογα τωρα τα αποτελεσματα της καλπης  για την τοπικη κοινοτητα,, που θα θυμιζει τις παλιες προεδρικες ,, πρωτος θα βγαζει λογικα τους τρεις , και οι αλλοι δυο απο εναν του 5μελες συμβουλιου, εκτος αν τα ποσοστα τους ειναι πολυ περιεργα!
Να θυμισουμε οτι το 2014 πρωτο στα τοπικα ηταν του μιχαλατου, αλλα λογο του οτι ο Δημαρχος  επερνε δικαιωματικα το τοπικο,, μετρουσε σαν πρωτο αυτο που στηριζε τον Δημαρχο!!  Γνωριζω καποιες ακομη υποψηφιοτητες απο την περιοχη μας ομως θα τις παρουσιασω  σε μελλοντικες μας αναρτησεις! 
Εξαλου αυτο το διαστημα πια,, και Ανεξαρτητα  το μπλοκ θα αφοσιωθει στην πολιτικη σας ενημερωση,, λογο προεκλογικου μηνα!!  Ενας βασικος λογος του οτι δεν συμμετεχω πολιτικα σε κανενα συνδιασμο ειναι και του να μεινω ελευθερος χωρις περιορισμος να τους σχολιαζω ολους, και ευχομαι σε ολους καθε  δυνατη επιτυχια!
Λογικα  στις επομενες εβδομαδες (5 Μαιου πρεπει να εχουν κατατεθει οι συνδιασμοι)
θα εχουμε επισημα ολες τις παρουσιασεις, και αμεσως μετα και παρελασεις υποψηφιων ειτε Δημου, ειτε περιφεριας, ακομη και  για την Ευρωβουλη!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου