Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Κουίζ: Είναι η Περιστέρα Μπαζιάνα και η Μπακογιάννη υποψήφιες με το ΚΚΕ στην Καρδίτσα;

Συναγερμό έχουν προκαλέσει  τα κόκκινα ψηφοδέλτια στην Καρδίτσα, εξαιτίας της υποψηφιότητας της εξαδέλφης της συντρόφου του πρωθυπουργού, η οποία μάλιστα φέρει το ίδιο όνομα!

Πέρα από τους αρκετούς νέους -σε ηλικία- υποψήφιους, αυτό που τραβά την προσοχή είναι το όνομα της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου στους Σοφάδες Καρδίτσας: Περιστέρα Μπαζιάνα του Ιωάννη.

Όπως αντιλαμβάνεστε η σύγχυση με το όνομα της συζύγου του πρωθυπουργού είναι προφανής: Είναι δυνατόν η Μπέτυ να κατεβαίνει με το ΚΚΕ;
Όχι! Όπως πληροφορούνται τα Piperata.gr πρόκειται για άλλη Περιστέρα… Είναι η πρώτη εξαδέλφη τηςκόρη του Ιωάννη, ενώ η «πρώτη κυρία» είναι κόρη του Αχιλλέα, που επίσης κατάγεται από τους Σοφάδες Καρδίτσας.
Είναι προφανές ότι δεν ακολούθησε όλη η οικογένεια την πολιτική πορεία της κυρίας Τσίπρα, μετά τη διάσπαση του ’91. Τότε, που και η Περιστέρα του Αχιλλέα, όπως και ο ίδιος ο Αλέξης ήταν μέλη της ΚΝΕ.

Δείτε το εν λόγω ψηφοδέλτιο, με την άλλη Περιστέρα Μπαζιάνα, που κατά «διαβολική» σύμπτωση έχει ακριβώς από κάτω, ως συνυποψήφια με το ΚΚΕ και… μία άλλη  Μπακογιάννη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου