Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

φουριόζικο χαμηλό ερχεται Ολοταχως με ονομα Γυρηωνης



Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Ολοταχώς προς τη χώρα μας νέο, φουριόζικο χαμηλό από τα δυτικά ρίχνοντας πάντως αρκετά τους.. τόνους κατά τη διάρκεια της Δευτέρας σε αρκετές περιοχές της χώρας. (Αναλυτικά ανά ώρα η πορεία του!)
Φίλες και φίλοι! Καταρχήν: Προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους κάποιων σάιτ που αναμεταδίδοντας τις αναρτήσεις μου κάνουν να φαίνονται ότι είναι δικοί μου!
Οπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Κυριακή, θα υπάρξει όντως επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, κυρίως όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς τη Δευτέρα 25/11, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους έντονα και εν δυνάμει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα !!!
Η Δευτέρα όμως, ΔΕΝ θα κυλήσει με κακοκαιρία παντού καθώς θα υπάρξουν και πολλές περιοχές όπου αφού ξημερώσει και μετά, αναμένεται να την απολαύσουν με αρκετή λιακάδα αλλά και με 20άρια όσον αφορά στη θερμοκρασία!
Θα είναι όμως ή όχι Η ΑΤΤΙΚΗ μέσα σ' αυτές τις περιοχές?
Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για τις απαντήσεις!
Εδώ, φίλες και φίλοι, στη μεγαλύτερη καιρική παρέα της χώρας (με πάνω πλέον απο 250.000 φίλους) ,θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη έτσι ώστε να μη χάνετε τον... καιρό σας facebook:SakisArnaoutoglouForecasts/
Αλλωστε φίλες και φίλοι, σ' αυτή τουλάχιστον τη σελίδα , γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια πως ο καιρός δεν έχει αργίες και ωράριο! 
Αν βρήκατε τη συγεκριμένη ανάρτηση ενδιαφέρουσα και δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε τη σας παρακαλώ σε φίλους και γνωστούς!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: Τι είναι ο Πολικός στρόβιλος και η αιφνίδια στρατοσφαιρική θέρμανση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου