Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Κατεβάστε δωρεάν τους 4 τόμους του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Κατεβάστε δωρεάν τους 4 τόμους του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου
176 μελέτες - πάνω από 3000 σελίδες επτανησιακής ιστορίας και πολιτισμού ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους


Η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών ολοκλήρωσε την έκδοση των 4 πρώτων τόμων  των Πρακτικών του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Εταιρείας, καθηγητή Γεωργίου Ν. Μοσχόπουλου.

Αναμένεται και η έκδοση του 5ου και 6ου τόμου σε επιστημονική επιμέλεια της τ. αν. καθηγήτριας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δώρας Μαρκάτου.

Η έκδοση των δύο πρώτων τόμων έγινε με την οικονομική στήριξη της οικογένειας Ν. Βεργωτή, και των δύο επόμενων με την οικονομική στήριξη του εφοπλιστή κ. Αθ. Μαρτίνου.

Το περιεχόμενο των 4 πρώτων τόμων διατίθεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους σε μορφή pdf. Μπορείτε να κατεβάσετε τους τόμους μεταβαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 Μπείτε στον σύνδεσμο και πατήστε "ΛΗΨΗ" δίπλα στον τίτλο κάθε τόμου για να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το πλήρες περιεχόμενο του τόμου όπως ακριβώς έχει εκτυπωθεί.

Οι τόμοι περιέχουν συνολικά 176 πρωτότυπες και αδημοσίευτες μελέτες γύρω από την Ιστορία, τον πολιτισμό, τη λαογραφία και τη φιλολογία των Επτανήσων, γραμμένες από ακαδημαϊκούς, πανεπιστημιακούς και ειδικούς ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο ΙΑ΄ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο που έγινε στην Κεφαλονιά τον Μάιο του 2018. Η έκταση των τόμων ανέρχεται συνολικά σε 3.390 σελίδες.

Επειδή πρέπει να παρέχεται σε όλους ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση και την επιστήμη... Καλή ανάγνωση!

(Από την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου