Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

πολλες οι ευαισθησιες του Προϊσταμένου Εφορείας Αρχαιοτήτων!!!

Κε ΓΡΗΓ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗ : ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΚΕΙΝΟ ΜΗ ΑΦΙΕΝΑΙ …
Στην ανακοίνωση της Μητρόπολης   αναφέρεται « Εὐχαριστοῦμε … καί τόν Προϊσταμένον αὐτῆς (Σημ. Εφορείας Αρχαιοτήτων) κ. Γρηγόριον Γρηγορακάκην ὁ ὁποῖος μέ ἰδιαίτερη εὐαισθησία, φροντίζει καί τά Ἐκκλησιαστικά Μνημεία τῆς Νήσου μας.».
Μία απλή εργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων διατυμπανίζεται με προσθήκη άχρηστων πληροφοριών (π. χ. πρωτόκολλα) ενώ στην ουσία έγινε το αυτονόητο.
Ωστόσο ο κ. Γρηγορακάκης οφείλει να εξηγήσει σε όλους τους Κεφαλλήνες ποιες προσπάθειες κατέβαλ(λ)ε ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ η υπόθεση του ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ κλπ) στην περιοχή Τζαννάτων πλησίον του Πόρου στους Πρόννους.
Είναι γνωστό ότι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ. Όλοι οι ενημερωμένοι με αυτήν την υπόθεση Κεφαλλήνες (πλην «Λακεδαιμονίων») απαιτούν τη σύμπραξη της Εφορείας με σθένος και χωρίς υποταγή σε κέντρα που, ενδεχομένως, δεν τιμούν την αρχαία ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό του νησιού μας αλλά και των άλλων τόπων στον σημερινό ελληνικό χώρο. Ο κ. Γρηγορακάκης οφείλει να σταθεί στο πρέπον ύψος για να επιτύχει το ποθούμενο από τους Κεφαλλήνες πλην των «Λακεδαιμονίων» αποτέλεσμα.
πηγη
KEFALONIAPRESS.GR

Αναδημοσιεύουμε από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του κ. Κωστα Παπαζαφειράτου , το σχόλιό τους για τις ένθερμες ευχαριστίες της Μητροπόλεως… Διαβάστε το : Κε Γ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου