Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

μεγαλες αλαγες στο Ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο Κεφαλονιας

Με  Ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., καταργεί την Β' κατηγορία (για φέτος) και δημιουργεί μια μόνο στο τοπικό ποδόσφαιρο, μεταφέροντας όλες τις ομάδες στην Α’.
Εκεί, θα υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο όμιλοι και θα μοιραστούν οι συνολικά 15 υπάρχουσες αυτή την στιγμή ομάδες σε αυτούς, σύμφωνα με τη δυναμικότητα τους, σε σχέση με την φετινή κατάταξη τους, κατά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού.
Μια απόφαση σίγουρα που αλλάζει τα δεδομένα στο τοπικό ποδόσφαιρο. 
Τέλος ανάρτησης υπάρχουν ηδη δυο σχολιασμοι! Οποιος θέλει μπορει να μας πει και την δικη του γνωμη! Τα σχολια ανεβαινουν και στην σελιδα του Ηρακλη σε νεα αναρτηση



και

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την άνοδο της στην Α΄κατηγορία , εκεί που είναι άλλωστε και η φυσική της θέση.Άξιοι συγχαρητηρίων άπαντες . Θα διαφωνήσω , όμως , σε κάποια σημεία . Πρώτον , θεωρώ αδιανόητο να μη βρίσκεται μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος η ομάδα με το τρίτο σε πληθυσμό μέρος στην Κεφαλονιά. Τα πάντα στη ζωή δεν είναι θέμα χρημάτων , αλλά οργάνωσης . Το θετικό είναι ότι ομάδα βασίζεται σε παιδιά από τη γύρω περιοχή και επιτέλους πρέπει να φτιάξει τη δική της παιδική ομάδα . Κατά δεύτερον ,πρέπει να αποφύγουμε το κλίμα ηττοπάθειας. Καλή αρχή σε όλους και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε,, και με την ευκαιρία ,, και σαν γραμματεας της ομάδος να προσθαισω καποια χρησιμα σχολιακια! Καταρχήν η επιτυχία προηρθε σιγουρα απο τις σωστες προπονησεις , και το ζηλο των παικτων για διακριση, και ετσι οι μικρες επιτυχίες εφεραν τις μεγαλυτερες, τον ενθουσιασμο που χρειαζόταν η ομαδα, και το κινητρο ! Επισης τεραστια επιτυχία στο οτι βασιστηκαμε και σε πολυ νεα παιδια, και απο την περιοχή μας, Επαυξάνω την ανάγκη παιδικης ομάδας, και Φυτώριο και για την μεγάλη! Αγκαθι όμως ειναι το Δ.Σ. δυστηχως ειμαστε ελαχιστα ατομα, και απο τα ελαχιστα τρεχουν ελαχιστοι!! Νομιζω γονεις που θελουν να βλεπουν τα παιδια τους να αθλουνται πρεπει να αναμικτουν ενεργα στην διοικηση, και επειδη για να το κανουν πρεπει να ειναι ηδη μελη, το καλοκαιρι που πρέπει να γινουν νεες εκλογες , καλό ειναι να γραφτουν ωστε στις επόμενες σε δυο απο φετος χρόνια , να μπορουν να παρουν ενεργη θέση στο Δ.Σ., ώστε τα οποια προβλήματα, της ομαδας να ξεπερνιωνται, οπως επίσης και η πορεια της ομαδας να ειναι αυτη που αρμωζει για την περιοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή