Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο - Βαριά τιμωρία περιμενει τον Ολυμπιακο!

 

Στο 1-0 το πρωτο ντερμπυ του 2021

Βαριά τιμωρία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τον υποβιβασμό περιμενει τον Ολυμπιακό που παραβίασε τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, νέο σκληρό λοκντάουν θα ξεκινούσε από το πρωί της Κυριακής 3/1 έως και τις 11/1.

Ανάμεσα στα μέτρα που άλλαξαν ήταν και το click-away το οποίο λειτουργούσε την περίοδο των εορτών. Συγκεκριμένα, από σήμερα το πρωί σταμάτησε η παράδοση με τον συγκεκριμένο τρόπο στους πελάτες οι οποίοι θα εξυπηρετούνταν μόνο με κούριερ. Το νέο όμως μέτρο παραβίασε κατάφωρα και σε ζωντανή μετάδοση η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου παρέδωσε με click-away 3 τεμάχια στην πελάτισσα ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η Ένωση, μία από τις καλύτερες πελάτισσες του Ολυμπιακού με 9-1 γκολ και 3 ήττες στα τελευταία ματς στο Φάληρο, είχε παραγγείλει άλλα 3 γκολ. Τα 2 από τον Ελ Αραμπί και το 1 από τον Βαλμπουενά. Και πάρα τα νέα μέτρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν τα έστειλε με κούριερ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά τα παρέδωσε με click-away στην ίδια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε σε ζωντανή μετάδοση και θα επιφέρει βαριά τιμωρία στους ερυθρόλευκους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από το ματς που θα χάσει, κινδυνεύει και με υποβιβασμό κάνοντας φαβορί για τον τίτλο τον Άρη, καθώς οι υπόλοιποι αγνοούνται στην βαθμολογία.

3 σχόλια:

  1. Από σίγουρες πληροφορίες μου κανένα πρόβλημα, γιατί ο αγώνας αφορούσε λέει επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!!

    Κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια ακομη ενημερωση, ο θρυλος ειναι σαν τα τσιτος τα γαριδακια (και σαν γαυρακια εξου και το φρασονυμιο) ποτε δεν τρως μονο ενα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  3. σχολιασμοι σε φεις: Nikos Stellatos
    Συγχαρητήρια κ γκιαφη για τον ωραίο σχολιασμο σου μπράβο!!

    Γιωργος Καππατος
    εικονίδιο σήματος
    ωρε προστιμο μονο ρωτησα 3.000 ευρω για ασκοπη μετακινηση στην κουλα θα βαλουν ωωωωωω !!!!
    · .
    Γιωργος Γκιαφης

    οχι και ασκοπη,, μια χαρα σκοπο ειχε η μετακινηση!! Πηγε για να φαει τον περιδρομο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή