Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Καταπέλτης η ΟΙΕΛΕ: Η κυβέρνηση ανοίγει χωρίς κανένα σοβαρό σχεδιασμό την πρωτοβάθμια εκπαίδευση μετά τις πιέσεις του λόμπι των σχολαρχών

 


Mια νέα πρόκληση καταγγέλλει το υπουργείο Παιδείας η ΟΙΕΛΕ, καθώς σύμφωνα με την Ομοσπονδία οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί παραμένουν αποκλεισμένοι από τα δωρεάν test κορονοϊού, λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων.

Η ΟΙΕΛΕ πραγματοποιεί παρέμβαση για το ζήτημα με επιστολή στη γενική γραμματέα του υπουργείου, Αναστασία Γκίκα. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, «η κυβέρνηση ανοίγει άρον άρον και χωρίς κανένα σοβαρό σχεδιασμό την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, κυρίως μετά από τις πιέσεις του λόμπι των σχολαρχών. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «υπάλληλοι»-αναλώσιμοι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων αντιμετωπίζονται για πολλοστή φορά από το Υπουργείο Παιδείας ως πολίτες Β’ κατηγορίας και αποκλείονται από τη δυνατότητα συμμετοχής σε δωρεάν test COVID-19! Όπως διαπιστώσαμε έκπληκτοι, για την υποβολή της σχετικής φόρμας απαιτείται σύνδεση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, πρόσβαση στο οποίο δεν έχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί».
δειτε ολοκληρη την αναρτηση στο https://thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου