Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Εχασε την μάχη με τον κορονοϊό 65χρονος Κεφαλονίτης

 Βαρυ το πενθος στο Πόρο!!  



Έχασε τη πολύμηνη μάχη που έδωσε 65χρονος συμπατριώτης μας με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων. Είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στα Γιάννενα με κάψουλα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την δική του θέληση να γίνει καλά, σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στα Γιάννενα. Κρίμα, κρίμα!   Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

πηγη!!   Kefaloniapress

και πηγη  Ekefalonia

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 65χρονος συμπολίτης μας στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορωνοιό.
Ο 65χρονος από τον Πόρο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει θετικός στον covid 19 από τις αρχές Απριλίου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα Ιωάννινα.
Εκεί παρά τον μεγάλο αγώνα του ίδιου αλλά και των γιατρών και νοσηλευτών να κρατηθεί στη ζωή, ο συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

kefaloniamagazine.gr

Έδωσε πολύμηνη μάχη με την ασθένεια στην εντατική του Πανεπιστημίου νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου και είχε διακομιστεί και δυστυχώς την έχασε

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Γιωργος Γκιαφης
Αποδειξη οτι ρελικα ο  Ιος υπ'αρχει!!! 
καλο παραδεισο,, μακαρι να ειναι το τελευταιο θυμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου