Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

τα σκουπίδια στη θέση τους

 «All we need is Greece» φώναξε  για ακόμα μια φορά η ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθάκης και οργάνωσε εχθές Κυριακή 23 Μαΐου, παράκτιο καθαρισμό σε δύο από τις πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς, που αν και δυσπρόσιτες, συγκέντρωναν μεγάλο όγκο απορριμμάτων. Ο λόγος για την Φτέρη και το Αμίδι, δύο εξωτικούς θησαυρούς  στο βόρειο μέρος της Παλικής, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από άλλους γνωστότερους του πανέμορφου νησιού μας και δύνανται να καθηλώσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με το ασύγκριτο, φυσικό τους κάλλος.


Φαίνεται πως οι νέοι μας έχουν μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας και έδρασαν εθελοντικά, προκειμένου οι εν λόγω ακτές να είναι σε θέση να υποδεχτούν τον κόσμο που πρόκειται να επισκεφθεί το νησί. Ήταν μια ακόμα πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας και Ιθάκης ή οποία πιστή στο όραμά της, παρακίνησε μέλη της και μη και με την αρωγή κατοίκων του νησιού και επαγγελματιών, κατέφτασε με σκάφη στις πανέμορφες ακτές και «έβαλε τα σκουπίδια στη θέση τους».

«Μέλημά μας είναι να αναδείξουμε κάθε πανέμορφο σημείο του νησιού μας, είτε είναι ευρέως γνωστό είτε όχι. Οι ομορφιές της Κεφαλονιάς, δεν περιορίζονται μόνο στα πολυδιαφημιζόμενα τοπία της και τις προβεβλημένες ακτές. Κάθε σημείο του τόπου  είναι πανέμορφο και έχει ανάγκη από αντίστοιχο «φωτισμό». Εμείς δε στεκόμαστε στα εμπόδια και στις δυσκολίες πρόσβασης για να συμβάλλουμε στον εξωραϊσμό του περιβάλλοντός μας. Ξεπερνάμε τα εμπόδια, επανδρώνουμε πληρώματα και αδιαφορούμε για το αν θα λερωθούν τα χέρια μας, στην προσπάθεια μας να μπουν τα σκουπίδια στη θέση τους. Το θέλαμε, το κάναμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Ευχαριστούμε θερμά τους:
Απέργης Μεταξάς (Καλύβα του Ψαρά) , Αλέξανδρος Κουλουμπής, Γεράσιμος Κουλουμπής, Ηλίας Τζάνης και  Κώστας Τζανής (Greka Travel), Κώστας Απέργης και Νίκος Απέργης (Zola Cruise), Χριστίνα Γασπαράτου και Διονύσης Γασπαράτος (Kefalonia Fishing Tours), Τάσος Δούλος (Thalassa Real Estate), Γεράσιμος Τσιγάντες, Νίκος Ορτεντζάτος (Evenos) και Μεταφορική Γιάννης Γάσπαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου