Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Στα κόκκινα οι παίκτες του Survivor: Έπιασαν τον Ατζούν για να τιμωρήσει τον Τριαντάφυλλο

 


Η αγωνιστική απραξία του Τριαντάφυλλου έχει εξοργίσει τους αντιπάλους του στο Survivor.

Ένταση δημιουργήθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με κεντρικό πρωταγωνιστή ποιον άλλον; Τον Τριαντάφυλλο!

Ο Ατζούν ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο στους παίκτες, που ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊαμι. Ο Τούρκος παραγωγός τους είπε πριν από το αγώνισμα ότι λόγω του μόνιμου τραυματισμού του Τριαντάφυλλου για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι έπρεπε να παίξουν ατομικά. Κάτι τέτοιο προκάλεσε να την αντίδραση της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα της Καρολίνας που είπε ότι ήθελε να αγωνιστούν ομαδικά.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Τριαντάφυλλος έχοντας παίξει ήδη δύο φορές, διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο. Τότε δημιουργήθηκε μια νέα ένταση στον πάγκο των μπλε και ο Ατζούν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ότι κάθε φορά που ο Τριαντάφυλλος δεν θα παίζει, ο πόντος θα πηγαίνει αυτόματα στην άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, πίσω από αυτή την απόφαση του Ατζούν υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Οι παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν έξαλλοι με τον Τριαντάφυλλο έπιασαν τον Τούρκο παραγωγό και του είπαν ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση με τον τραγουδιστή, καθώς αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς, διότι το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο.

Μάλιστα, έγινε μίνι συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση για τον Τριαντάφυλλο και τελικά κατέληξαν στο να παίρνει αυτομάτως τους πόντους η άλλη ομάδα όταν δεν θα αγωνίζεται. Παρόλα αυτά οι μπλε πάλι δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, αφού παρά τους χαμένους πόντους του Ντάφι, οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και βρέθηκαν στο Μαϊάμι.

 

πηγη https://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου