Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ανησυχητική η τουριστικη κατασταση στο νησι μας



Gerasimos Valsamis

 Παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες ένα απίθανα οικτρά "δικαιολογιτικο" να αποδίδεται το φετινό Βατερλω του τουρισμού στη νήσο μας στην αργοπορια...του ντόπιου πληθυσμού στον Εμβολιασμό.

Λυπάμαι, αν θα δυσαρεστησω φιλους...
Το να αποδίδονται όλα στο εμβόλιο που ούτως ή άλλως σε μια βδομάδα θα έχει καλυφθεί το αναφερόμενο κενό στην επίτευξη του στόχου των 24000 είναι τουλάχιστον αποπροσανατοληστικο.
Η έλλειψη μέχρι ανυπαρξίας, κατάλληλων προσώπων σε Δήμους και Π/Ε Κεφαλλονιάς, για την συνέχιση μιας επιτυχούς πορείας προηγούμενων χρόνων και περαιτέρω αξιοποίηση της, στον τομέα προβολής, δημοσίων σχέσεων, συμμετοχής σε αντίστοιχα φόρουμ και εκθέσεις, βελτιώσεις σε υποδομές και υγεία κλπ κλπ επί τουριστικών αναπτυξιακών πακέτων σε όλες τις δυνητικά χώρες τουριστικού εξαγωγικου πληθυσμού, έφερε την Κεφαλλονιά σε πλήρη "αποδόμηση" των τουριστικών πακέτων τους. Αναφορές μόνον στην Βρετανία, μας γυρίζουν "αιώνες" πίσω...
Κρίμα, πολύ κρίμα για την αποτυχημένη τουριστική "πολιτική" των αρχόντων της παρούσας τετραετίας στο νησί μας...
Αν ληφθεί δε υπόψη, πως ο, τι χτίστηκε "λιθαράκι λιθαράκι" τις προηγούμενες τετραετίες, γκρεμίστηκε μέσα σε μερικούς μήνες, ό, τι, προσπάθεια και να καταβληθεί από άλλους αξιόλογους και δυναμικούς ανθρώπους, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν πριν λίγους μήνες.
Το παραμύθι με το ένοχο εμβόλιο... δεν πουλά πια...
Ανασκουμπωθειτε ΤΏΡΑ μπας και προλάβουμε το "τρένο" την επόμενη τετραετία.
Υ. Γ
Όποιος δει την παρούσα ανάρτηση με μικροπολιτικη ματιά, λυπάμαι αλλά θα σφαλλει δίπλα...
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου