Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ο καιρός της Κεφαλονιάς είναι σαν να είσαι στον επίγειο Παράδεισο!


ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΓΚΑΔΗΣ

 Ο καιρός της Κεφαλονιάς είναι σαν να είσαι στον επίγειο Παράδεισο!

Ενώ πολλοί από εμάς που είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε στην Κεφαλονιά όλο το χρόνο ζηλεύουμε εσάς στην υπόλοιπη Ευρώπη που μπορεί να έχετε "Λευκά Χριστούγεννα" δεν μπορούμε να νιώσουμε πιο περήφανοι που απολαμβάνουμε σχετικά πιο ζεστό καιρό εδώ όλο το χρόνο!
Ωστόσο, ο καιρός στην Κεφαλονιά ποικίλλει από αυτόν της ηπειρωτικής Ελλάδας! Για παράδειγμα, υπάρχει προφανής διαφορά μεταξύ των καιρικών συνθηκών στην Αθήνα και την Κεφαλονιά παρά το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο γεωγραφικό πλάτος!
Στην Κεφαλονιά τα Καλοκαίρια είναι πιο δροσερά και το Χειμώνα ο καιρός είναι πιο ζεστός από την Αθήνα και την ηπειρωτική Ελλάδα του ίδιου περίπου γεωγραφικού πλάτους!
Παρά την παραπάνω γενίκευση για τον Κεφαλονίτικο καιρό, που καθιστά την Κεφαλονιά ιδανικό μέρος για να ζεις όλο το χρόνο, να σημειώσω ότι δεν είναι όλη η Κεφαλονιά ίδια... Για εναλλακτικές διακοπές γιατί δεν έρχεστε Κεφαλονιά, εκτός από τους κλασικούς ζεστούς μήνες με όλη την Καλοκαιρινή διασκέδαση, από τέλη Φθινοπώρου έως αρχές Άνοιξης όταν το ψηλότερο βουνό της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων, το όρος Αίνος, είναι συνήθως χιόνι καλυμμένος;
Τελικά με όλα τα παραπάνω που ειπώθηκαν πώς να μην θέλει κανείς να ζει ή να επισκεφθεί την Κεφαλονιά όλο το χρόνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου