Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκε τον Νίκο Χαρδαλιά ο Πόρος Κεφαλονιάς!

 

Με μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και ενθουσιασμό ο κόσμος του Πόρου Κεφαλονιάς υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής τον τέως Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά σε γνωστό κατάστημα εστίασης της κεντρικής πλατείας της κωμόπολης μας!

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνόδευε ο υποψήφιος Βουλευτής της Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την Νέα Δημοκρατία και νικητής των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών στα νησιά μας Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή και ο γιατρός και πρώην Πολιτευτής του Νόμου μας Γεώργιος Κουρής!

Από τους τοπικούς επίσημους παραβρέθηκαν, μεταξύ των πολλών άλλων, ο τέως Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Πετράτος, ο τέως Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός καθώς και ο δραστήριος Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρης Στελλάτος!

Το παρών έδωσε και ο γνωστός λαμπρός δημοσιογράφος από την περιοχή μας Ανδρέας Κωνσταντάτος!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος με άλλα στελέχη της επιτροπής εκλογικού αγώνα έχουν καταρτίσει το πλάνο για την εκ νέου επικράτηση και ισχυρή κοινοβουλευτική αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στην χώρα μας στην άκρως εποικοδομητική συνομιλία και ομιλία του με τους κατοίκους του Πόρου άκουσε με μεγάλη προσοχή τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας και εξέφρασε μαζί με αυτούς την άποψη του για τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε κανένα δεν χάλασε το χατίρι, έβγαλε φωτογραφίες με όλους και μας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον τόπο μας μετά τις νικηφόρες βουλευτικές εκλογές του καλοκαιριού!

Σπύρος Καγκάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου