Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Λευτέρης Κρητικός: Ακύρωσε στο δικαστήριο κατάσχεση κύριας κατοικίας από ξένο fund

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...
Έξι ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου εκπροσώπησα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας, δανειολήπτρια της οποίας η κύρια κατοικία κατασχέθηκε από ξένο fund και το Σεπτέμβριο είχε οριστεί ο πλειστηριασμός της από ελληνική εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων.
Η ένταση και η πίεση μιας εκλογικής διαδικασίας μεγάλη, εξίσου όμως μεγάλη η υποχρέωση προάσπισης των δικαιωμάτων μιας ευάλωτης δανειολήπτριας και η προστασία της κύριας κατοικίας της. Άλλωστε, Πολιτική δεν είναι μόνο η συμμετοχή μας στα κοινά αλλά η στάση ζωής μας, η επαγγελματική μας ευσυνειδησία, η στήριξη του συνανθρώπου μας.
Το Δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό μου ότι δεν προέκυπτε από τα έγγραφα που προσκομίστηκαν η ανάθεση διαχείρισης της επίδικης δανειακής σύμβασης από το ξένο fund στην ελληνική εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων. Ακολούθως, ακύρωσε τη κατάσχεση και καταδίκασε την αντίδικο στη πληρωμή των δικαστικών εξόδων της εντολέως μου.
Η χαρά μου σήμερα το πρωί, όταν κράτησα στα χέρια μου τη δικαστική απόφαση, απερίγραπτη. Ο καθένας μας δίνει στη καθημερινότητα του τους δικούς του αγώνες, άλλους τους κερδίζει και άλλους τους χάνει, το πιο σημαντικό όμως είναι να μην τα παρατάμε, να ελπίζουμε, να μαχόμαστε, να συνεχίζουμε!
Όλες οι αντιδράσεις:
Βασω Διαμαντατου, Costas Simotas και 160 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου