Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Νικόλας Φαραντούρης ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕς

 

Αγαπημένοι/-ες φίλοι & φίλες στην Κεφαλονιά & Ιθάκη,
Πάρα την οδυνηρή ήττα του κόμματός μας στις εκλογές, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή της ψήφου και τούτη τη φορά και την στήριξη της αρχικής και μοναδικής επιλογής μου να είμαι και να παραμείνω υποψήφιος για την Κεφαλονιά & Ιθάκη υπό μία εξαιρετικά αρνητική συγκυρία.
Ευχαριστω για τα θερμά λόγια αγάπης και στήριξης όλο αυτό το διάστημα αλλά και τις ιδέες και προτάσεις που επεξεργαστήκαμε μαζί για την ανάπτυξη και την πρόοδο των Νησιών μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να δώσουμε τον αγώνα παντού, τόσο στα Νησιά μας όσο και στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, κατά της μισαλοδοξίας, του ρατσισμού, του φόβου και της εσωστρέφειας, και υπέρ της δίκαιης ανάπτυξης, της ευημερίας για όλους, της ανθώπινης αξιοπρέπειας, του κρατους δικαίου, της Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία παραμένει ο κυρίαρχος έτερος πόλος. Θα ανασυγκροτηθεί, θα ανανεωθεί για να οδηγήσει μπροστά τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου.
Αναφορικά με τα Νησιά μας, είναι αυτονόητο ότι θα συνδράμω τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε ο,τιδήποτε κάλο για τον τόπο μας. Τον προτρέπω να ασχοληθεί με τα μεγάλα ζητήματα των υποδομών, των δικτύων, της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της νεανικής επιχειρηματικότητας, της τουριστικής ανάπτυξης και της ενίσχυσης του αγροτοδιατροφικού τομέα, πέρα απ' την απλή και αυτονόητη διευκόλυνση των δημοτικών αρχών. Τα Νησιά μας χρειάζονται οραματικούς αναπτυξιακούς στόχους, περισσότερη διεκδίκηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κέντρο λήψης των αποφάσεων. Και σ' αυτή την προσπάθεια θα παραμείνω προσηλωμένος με όλες μου τις δυνάμεις.
Νικόλας Φαραντούρης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet
Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης
Όλες οι αντιδράσεις:
Φωτης Γκιαφης, George Giannakis και 134 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου