Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ναυάγιο στην Πύλο:

 


Ναυάγιο στην Πύλο: Πληροφορίες για πάνω από 500 επιβαίνοντες στο σκάφος, φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πύλο καθώς αυξάνονται τα θύματα από ναυάγιο που έγινε ανοιχτά της Πύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικό Σώμα έως τώρα έχει ανασύρει 59 πτώματα μεταναστών.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με και τις πληροφορίες του OPEN υπάρχει φόβος πως πάνω στο αλιευτικό βρίσκονταν τουλάχιστον 450 με 500 επιβαίνοντες. Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή δημιουργεί φόβους για εκατοντάδες νεκρούς από το ναυάγιο καθώς μέχρι αυτήν την ώρα περισυνελέγησαν ζωντανοί 104 άνθρωποι.

Το αλιευτικό σκάφος είχε αποπλεύσει από το Τομπρούκ (Λιβύη) με προορισμό την Ιταλία. Οι ελληνικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από τις ιταλικές περί τις 02:30 τα ξημερώματα και τέθηκαν σ’ επιφυλακή τα νοσοκομεία της Τρίπολης, της Καλαμάτας, της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης.

Από τα ξημερώματα, στο Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού βρίσκονται ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας και τέως αρχηγός ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, ο αρχηγός του Λιμενικού Γιώργος Αλεξανδράκης και στελέχη του Σώματος, συντονίζοντας την επιχείρηση διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου