Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Η αλλαγή πλησιαζει

 Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ!Στις 25 Ιουνίου, η Κεφαλονιά κπλησιαζειαι η Ιθάκη μπορούν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα. Το βήμα εκείνο που θα επαναφέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. Με σοβαρότητα, ήθος, συνέπεια και πρόγραμμα. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε τοπικό επίπεδο, υπήρξε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τα τελευταία έτη προχώρησε σε μία ποιοτική και ουσιαστική στελεχιακή ανανέωση, εκφράζοντας τις ελπίδες της Νέας Γενιάς και όλων των συμπολιτών μας που αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες και κοινωνική δικαιοσύνη. 


Αντιμέτωποι για ακόμη μία φορά, με τη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έπαυσε τη προστασία της α’ κατοικίας, κατήργησε την εκτός σχεδίου δόμηση στα μικρά ακίνητα, προχώρησε σε ένα πάρτι απευθείας αναθέσεων συντηρώντας το πελατειακό κράτος. Αδιαφόρησε για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., τη στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας, διατήρησε υποστελεχωμένα τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Αδιαφόρησε για τις υποδομές στα νησιά μας μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 2014, τον "Ιανό" και το "Μπάλλο".  Προχώρησε στο καθορισμό των χρήσεων στις περιοχές Natura δίχως προηγούμενη διαβούλευση με τη τοπική κοινωνία. Διατήρησε σχολεία στεγασμένα σε προκατ κτίρια και έθεσε το Ληξούρι εκτός του χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Παρά ταύτα, η Κυβέρνηση βολεύτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με μια λαϊκιστική και τοξική αντιπολίτευση. Στο εκλογικό σώμα επικράτησε ο φόβος για τα χειρότερα. Από τη μια, υποκλοπές, ανισότητες, ακρίβεια, φτωχοποίηση και από την άλλη η επιζήμια επιλογή του μη χείρον βέλτιστον. Απέναντι λοιπόν στην αλαζονεία της εξουσίας και την απόκρυψη της αλήθειας, δημιουργούμε ένα ισχυρό, δημοκρατικό, αξιόπιστο, προοδευτικό Κίνημα. Η Αλλαγή που τόσο πολύ ανάγκη έχει ο τόπος μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Στις 25 Ιουνίου γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε με αισιοδοξία, ελπίδα, ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης μπροστά στις ανάγκες των καιρών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου