Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό Κεφαλονιάς & Ιθάκης επέλεξε να παραμείνει ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης.

 




Όλο το προηγούμενο διάστημα “έδιναν κι έπαιρναν” οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές (εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites του κέντρου, κομματικές διαρροές κλπ.) για μετακίνησή του είτε σε εκλόγιμη θέση σε άλλη περιφέρεια της Αττικής, είτε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα συγκροτήθηκε η Εκλογική Επιτροπή του κόμματος, στην οποία ο Νικόλας Φαραντούρης ανέλαβε κεντρικό ρόλο μαζί με κορυφαία στελέχη όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αλέξης Χαρίτσης κ.α. με συνεχείς εμφανίσεις στα κεντρικά κανάλια της χώρας αλλά και με περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου.

Είναι κοινό μυστικό , όχι μόνο στους πολιτικούς κύκλους της Αθήνας, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε τον κεφαλονίτη καθηγητή στη Βουλή την επόμενη μέρα. Και είναι επίσης εμφανές ότι ο συμπατριώτης μας είναι απ’ τις λίγες δυνατές και τεκμηριωμένες φωνές στην πολιτική αρένα και την τηλεοπτική ζούγκλα σήμερα.

Ο ίδιος, ήδη από το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου, είχε διαβεβαιώσει σε δηλώσεις του από την Περιφέρεια , ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του που τον τίμησαν με το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ όλες τις μονοεδρικές περιφέρειες κι ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ελλάδα.

Και αυτό έκανε επιλέγοντας να παραμείνει στην Κεφαλονιά και Ιθάκη αντί να μετακινηθεί σε μια σίγουρη εκλόγιμη θέση εξασφαλίζοντας ασφαλή είσοδο στη Βουλή.

Ανεξάρτητα απ’ τις πολιτικές προτιμήσεις ή διαφωνίες, είναι ίσως η πρώτη φορά στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες που κάποιος υποψήφιος έχει τη δυνατότητα τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή και αντί αυτού  προτιμά να δώσει έναν αβέβαιο (και πλέον ακόμη πιο δύσκολο) αγώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Κι αυτό δεν μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε στον Νικόλα Φαραντούρη ανεξαρτητα την πολιτική επιλογή του καθένα μας, της καθεμιας μας.

Ο Νικόλας Φαραντούρης διάλεξε τα δύσκολα. Διάλεξε Κεφαλονιά και Ιθάκη!

Μπράβο κ. Καθηγητά.

Συντακτική Ομάδα kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου