Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

«Ροπαλιά» του Ηρακλή στον Οδυσσέα


Το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε χθες το πρωί ο Ηρακλής Πρόννων, επικρατώντας με σκορ 4-1 του Οδυσσέα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, που έγινε στα Τζαννάτα.
Το συγκρότημα του Κώστα Βανδώρου δεν θύμιζε σε τίποτα «νεοφώτιστο», ενώ με τη νίκη αυτή συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες αήττητο (δύο νίκες με Έρυσσο και Οδυσσέα και ισάριθμες ισοπαλίες με Ανωγή και Πυλαριακό), αφού έχει να χάσει από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και το εντός έδρας 1-0 από την ΑΕΚ. Καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι «πορτοκαλί» επέβαλλαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο. Στον αντίποδα, οι ιθακήσιοι προσπάθησαν για το καλύτερο, ανοίχτηκαν, φυσιολογικά, στο δεύτερο μέρος, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1, με τον Π. Κουτσουβέλη να αστοχεί σε πέναλτι στο 53, είχαν φάσεις στο ματς, όμως δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι από την καλή τους εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Το 1-0 για του γηπεδούχους έγινε με δυνατό σουτ του Μανούσου από το ύψος του πέναλτι στο 35, έπειτα από γύρισμα του Στ. Κορκού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Π. Καμπίτσης, στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα του Ηρακλή, πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, με πλασέ στην κίνηση ύστερα από σέντρα του Οδ. Μεταξά.
Το δεύτερο 45λεπτο είχε αρκετές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους του Οδυσσέα να μπαίνουν πιο δυνατά, αλλά ο Π. Κουτσουβέλης στο 53 αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Άννινου. Στην «εσχάτη των ποινών», όμως, δε λάθεψε ο Στάβερης, στο 62, για λογαριασμό του Ηρακλή, καθώς ευστόχησε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 65, μετά από ασυνεννοησία του Αννίνου με τον Κουστουμπάρδη, ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα (προηγήθηκε σέντρα από τους φιλοξενούμενους), κάνοντας το σκορ 3-1. Σε μία από τις τελευταίες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, ο Στάβερης μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με το Ζ. Κουτσουβέλη, τον οποίο δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει στο 89, για να διαμορφώσει, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι, το τελικό 4-1 υπέρ του Ηρακλή. Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο διαιτητής Θ. Λυμπερόπουλος, ο οποίος έκανε έξι φορές χρήση της κίτρινης κάρτας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ: (Κώστας Βανδώρος), Άννινος, Π. Καμπίτσης (46 Γ. Κορκός), Μαράτος, Οδ. Μεταξάς, Φ. Μεταξάς, Κουστουμπάρδης, Σπαθής, Στ. Κορκός. Στάβερης, Σιμωτάς (50 Ρασσιάς), Μανούσος (77 Γουλιμής).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Τζέρυς Μαρούδας), Ζ. Κουτσουβέλης, Φατούρος, Βλησμάς, Γ. Γαλάτης, Αργυρακάκης, Β. Μαρούδας, Τζ. Μαρούδας, Σπύρου, Π. Κουτσουβέλης, Μαρούλης (46 Χάνος), Β. Γαλάτης.
Ρεπορτάζ Φώτης Τσιλιμιδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου