Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ  ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Τούτες τις άγιες μέρες, που εμπνέουν αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη, στις καρδιές όλων των Χριστιανών, εκφράζω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες, όπου και αν βρίσκονται και διαβιούν. Ο συμβολισμός της γέννησης του Θεανθρώπου αναδεικνύει την ανάγκη για τη δική μας αναγέννηση.
Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, ας κάνουμε ο καθένας τη δική του περισυλλογή για όσα ζήσαμε το 2010 και ας ατενίσουμε το μέλλον με διάθεση αισιοδοξίας και καλής προαίρεσης σε όλα τα επίπεδα. Μας αξίζουν καλύτερες μέρες και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα εργαστούμε για να κατακτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, οικοδομώντας μια κοινωνία με συνοχή και ευημερία.
Η νέα χρόνια σηματοδοτεί για τον τόπο μας μια πρωτοφανή και ιστορική αλλαγή. Μπροστά μας ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην κοινή ζωή του νησιού με τον έναν και ενιαίο πλέον Δήμο Κεφαλλονιάς.
Με πίστη στις δυνάμεις μας, ενότητα, συλλογικότητα, αμεροληψία, διαφάνεια, βαθιά ευθύνη και συναίσθηση του χρέους, θα καταφέρουμε να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας και για τους πολίτες του, οικοδομώντας μια Ισχυρή Κεφαλονιά με μια Ισχυρή Κοινωνία.
Χρόνια Πολλά!
Καλή & Δημιουργική Χρονιά!

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου