Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Απαγορεύει εκλογές η Τρόικα


Απροκάλυπτα πλέον παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας και στις πολιτικές εξελίξεις η Τρόικα (δηλαδή το ΔΝΤ, η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα).
Ανεπίσημα μεν, αλλά χωρίς να αφήνουν περιθώρια ελιγμών στην ελληνική κυβέρνηση, ενδιάμεσοι παράγοντες της Τρόικας ειδοποίησαν με σαφή τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου και τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να πάει σε εκλογές τον Απρίλη, όπως συζητείται ευρύτατα εντός της κυβέρνησης...

Η Τρόικα κινητοποιήθηκε γνωρίζοντας τις προθέσεις του Έλληνα πρωθυπουργού να αντιμετωπίσει με πρόωρες εκλογές την αναμενόμενη έκρηξη κοινωνικής οργής για τα μέτρα που θα ληφθούν τους πρώτους μήνες του 2011.

Το βασικό εργαλείο πίεσης της Τρόικας είναι η 4η δόση του δανείου προς την Ελλάδα, που απειλεί να μην εγκρίνει εάν ο πρωθυπουργός προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών.

Κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης που ρωτήθηκε για την αντίδραση του πρωθυπουργού σε αυτές τις πιέσεις για μη εκλογές το 2011, απάντησε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Παπανδρέου έχει φτάσει στα όριά του και είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.


Read more: http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_9576.html#ixzz19X8HTKPj
http://blogpress-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου