Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΑ ΤΖΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Παραμονή  Χριστουγέννων είναι μια ευκαιρία για  τζόγο, προθέρμανση για την παραμονή   Πρωτοχρονιάς που το έθιμο θέλει  ,η παρέα μέχρι ξημερώματα να στρώνει την τσόχα παίζοντας, είτε 21,
είτε 31, με διάφορες παραλλαγές (φανερό, κρυφό, βιδαριστό, κ.α)!!

Διαφορές του εικοσιένα 21 με την τριανταμία 31

Tags: Μπλάκτζακ, οδηγίες, τριανταμία
Βλέποντας τα στατιστικά αναζητήσεων στο site από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς παρατηρήσαμε ότι πολλοί επισκέπτες μας προσπαθούν να συσχετίσουν το εικοσιένα 21 (μπλάκτζακ) με την τριανταμία 31. Ίσως επειδή έχουμε μάθει καλύτερα να παίζουμε τριανταένα από τα παιδικά μας χρόνια αντί για 21. Όμως στα καζίνο δεν υπάρχει το παιχνίδι της τριανταμίας, αλλά μόνο του εικοσιένα - blackjack.
Πολλοί νομίζουν ότι η μόνη διαφορά είναι ότι αντί για 31, προσπαθούν να πετύχουν 21 και καίγονται με οποιονδήποτε συνδυασμό φτάνει σε άθροισμα το 22 ή το ξεπερνάει.
Δεν είναι αυτή όμως η μόνη διαφορά. Αν και τα φύλλα μετράνε το ίδιο, δεν είναι ίδια η σειρά του παιχνιδιού, πότε παίζει η μάνα (ντήλερ) και πότε οι παίκτες. Δεν υπάρχει το δεκατέσσερα 14 που έχει η τριανταμία, αλλά υπάρχουν άλλες δυνατότητες που έχει το εικοσιένα, όπως το χώρισμα (σπλιτ) και η ασφάλεια. Επίσης, είναι διαφορετικές οι πληρωμές και οι ισοβαθμίες. Για πλήρεις οδηγίες για το μπλάκτζακ 21 μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας κανόνες 21.
ΑΛΛΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ 21 ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 21 ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ,  ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ  ΦΟΡΑ  ΜΕ ΕΝΑΝ ,ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ  ΣΕΙΡΑ !!!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΚΟ!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ 4,5,6,J,Q,K!
TO  31 EXEI ΠΟΛΛΕΣ  ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ,ΚΑΙ  ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου