Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα " Όργανα " στην Ιθάκη!Πηγή: ithacanews.gr
ΚΑΙ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ   ΑΠΟ  ΤΑ   politika-mezedakia.blogspot.com

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ

Ο ΤΟΥ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩΜΕΝ»

ΙΘΑΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ/ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς κ.Ιωάννη Κασσιανό

Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο ΙθάκηςΚε Κασσιανέ, με έκπληξη λάβαμε γνώση του περιεχομένου της πρόσκλησης που απευθύνατε προς όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του παραλιακού και του δεύτερου παράλληλου δρόμου, από το Δημαρχείο ως την καφετέρια Δρακούλη, για την Κυριακή 26/12/10. Κατ’ αρχήν ο Δημοτικός Συνδυασμός ΙΘΑΚΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο οποίος θεσμικά από 01/01/11 θα είναι η Μείζων Αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης, οφείλει να σας επιστήσει την προσοχή για την θεσμική παραβίαση που διαπράττετε.

Συγκεκριμένα προβαίνετε σε θεσμική εκτροπή, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού μας, αλλά και πανελληνίως, με το να προκαταλάβετε απόφαση (μη ληφθείσα ακόμη), του νεοεκλεγέντος και μη συσταθέντος σε σώμα Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοινώνοντας ως δεδομένη την απαγόρευση της κυκλοφορίας στους πιο πάνω δρόμους από την 15η Ιανουαρίου 2011.

Εμείς σεβόμαστε την ελεύθερη γνώμη και βούληση των Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων, οι οποίοι ανεξάρτητα με ποιο συνδυασμό εκλέχθηκαν, είμαστε σίγουροι ότι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων υπηρετώντας το νησί μας ως σκεπτόμενα πρόσωπα και όχι ως άβουλα πρόβατα. Για αυτό και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, σας καλούμε να σταματήσετε κάθε ενέργεια της μορφής του αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν, που αποβλέπει στην παράκαμψη και προσβολή του κυρίαρχου δημοκρατικού οργάνου του Δήμου μας, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε (αν δεν το γνωρίζετε), ότι η διαχρονική αρχή της Δημοκρατικής λειτουργίας των Δήμων, η οποία περιλαμβάνεται και στο νέο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), στο άρθρο 58 παράγραφος β’ επιτάσσει ρητά ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ο Δήμαρχος ΕΚΤΕΛΕΙ και όχι το αντίστροφο όπως με τις συγκεκριμένες ενέργειές σας προσπαθείτε να επιβάλλετε.

Τέλος καλούμε τους προσκληθέντες συμπατριώτες μας να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες αυθαιρεσίες και να επαγρυπνούν. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΗΣ

Ιθάκη, 24/12/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου