Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΕΗ , ΧΡΕΗ , ΧΡΕΗ!!

 Με 7.283.868Ε χρέος παραδίδεται ο Δήμος Αργοστολίου στη νέα Δημοτική Αρχή
Αποστολέας joanna on 27/12/10 14:16 (57 αναγνώσεις)
Open in new windowΜε 7.283.868Ε χρέος παραδίδεται ο Δήμος Αργοστολίου στην νέα Δημοτική Αρχή. Αναλυτικά οι οφειλές είναι:

1) Δάνεια: 3.837.417Ε

2) Υποχρεώσεις προς τρίτους (προμηθευτές-εργολάβους, κ.λπ.): 2.500.000Ε

3) Oφειλές των ΔΕΥΑ, ΔΕΚΑ-Α, ρότα, καπη, γηροκομείο, παιδ. σταθμοι, αοδα: 946.451Ε

Σύνολο οφειλών (χρέος) Δήμου: 7.283.868Ε


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε λεπτομερώς στα πεπραγμένα της Δημαρχιακής Αρχής κατά τη διάρκεια της θητείας της, επίσης αναφέρθηκε σε τομείς όπως το Πολιτικό και Αυτοδιοικητικό Περιβάλλον, το Αναπτυξιακό Εργο του Δήμου, τον Πολιτισμό, την Κοινωνική Πολιτική, τον Αθλητισμό, τις Διεθνείς Σχέσεις, καθώς και για τα Oκονομικά.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο δήμαρχος Αργοστολίου, ευχαρίστησε όλους και δεν δέχθηκε ερωτήσεις που δεν αφορούσαν τον απολογισμό του Δήμου Αργοστολίου.

Παρ’ όλα αυτά απάντησε σε μία ερώτηση η οποία εμμέσως αναφερόταν στην παράδοση των κλειδιών του Κτιρίου της Τράπεζας Ελλάδος χωρίς σχετική απόφαση Δ.Σ., από τον κ. Τσιλιμιδό στον κ. Παρίση για την πραγματοποίηση εργασιών.

ΕP.: Αυτή τη στιγμή γίνονται κάποια έργα, έχει ληφθεί κάποια απόφαση, αυτή τη συγκεριμένη στιγμή από το τρέχον Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι και νομικά υπεύθυνο για το Κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος;

ΑΠ.: Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει λάβει κάποια απόφαση, αλλά έχω την πληροφόρηση ότι οι εργασίες βαψίματος είναι από χορηγίες, κοιτάξτε να δείτε, δεν λειτουργούμε με πνεύμα πολιτικής σύγκρουσης, θα προτιμούσα αυτή την ερώτηση να την κάνετε σ’ αυτούς που έχουν την ευθύνη των βαψιμάτων, δεν είναι υπεύθυνο το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιλιμιδός, είπε:

«O Δήμος Κεφαλονιάς θα αποτελέσει το νέο ενιαίο μας σπίτι το οποίο θα στεγάσει τις προσδοκίες των πολιτών για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Δεν θα έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι από την όποια θεσμική θέση (συμπολίτευση η αντιπολίτευση), θα είμαι όμως παρών με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη στον πολιτικό στίβο καταθέτοντας την άποψη μου για τα τεκταινόμενα, όπως το αντιλαμβάνομαι με τις δικές μου ιδεολογικές πολιτικές και αξιακές αρχές».
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ   ΑΠΟ  http://www.mykefalonia.gr
ΠΗΓΗ: KEFALONIANMANTATA.GR της MAPTINAΣ ΓKOMEZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου