Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ!



ΑΝΤΕΓΡΑΜΕΝΟ  ΑΡΘΡΟ.!!! Η γη κινδυνευει απο τον πλανητη NIBIRU?

Πολλοί λένε διάφορα για τον nibiru, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει σαν πλανήτης αλλά δε ξέρω κατά πόσο μας απειλεί! Αν όντως μας απειλούσε θα είχαν έρθει τα πάνω κάτω σε όλο το κόσμο!

Αν σε εξιτάρει το θέμα με τον nibiru το παρακάτω κείμενο θα σου αρέσει:

το ονομα nibiru προερχεται απο την αρχαια φυλη των σουμεριων και μεταφραζεται ως ο πλανητης της "μεταβασης" η nasa τον ονομαζει ως πλανητη χ και οι αρχαιοι ελληνες ως "ΝΕΜΕΣΙΣ'' (νεμω=δικαια διανομη ωστε να αποδοθει δικαιοσυνη) θεωρουν οτι κανει μια πληρη (ελλειπτικη) περιστροφη γυρο απο τον ηλιο καθε 3600 χρονια.το 1981 ενας αστρονομος του εθνικου παρατηρητηριου των ΗΠΑ δηλωνει οτι λογω των παρατυπιων στην τροχια του πλουτωνα (9 πλανητης) την υπαρξη ενος 10 πλανητη.το 1983 στα πλαισια του προγραματος IRAS τοποθετειται σε εναν δορυφορο ενα υπερυθρο τηλεσκοπιο και επιβαιβεωνεται και τυπικα πλεον η υπαρξει του 10 πλανητη με μια ευρεια ελλειπτικη τροχια καθε 3600 χρονια και ακολουθει ΑΝΤΙΘΕΤΗ τροχια απο αυτη των αλλων 9 πλανητων!!!το 1995 η nasa ανακοινωσε οτι ηδη λογω της προσεγγισης αυτου του πλανητη επιρεαζεται το μαγνητικο πεδιο της γης και παρατηρειται αυξηση του φαινομενου της επιταχυνσης της αντηχησης schumann.

1) Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 21.12.2012
2)Μάγιας 2012: Το τέλος του χρόνου-κόσμου
3)Ομάδα Ε, 2012: Η έλευσις των Θεών
4)Timewave zero: Η μαθηματική θεωρία του Terence McKenna για το τέλος του χρόνου
5)Η εκλειπτική του Ηλιακού μας συστήματος ευθυγραμμίζεται με αυτήν του Σείριου.
6)Αντιστροφή των πόλων της Γης. Αναμένεται το 2012.
7)Τα μέντιουμ δεν μπορούν να "δούν" πέρα από το 2012.
8)Η Ζώνη Φωτονίων (Ζώνη Φωτός)
9)Διέρχεται κοντά από τη Γή ο Πλανήτης Χ/Νέμεσις/Nibiru...

Analyzing..
1)Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 21.12.2012
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε με την σειρά : 1) Κρόνος, 2) Αφροδίτη, 3) Ερμής, 4) Ήλιος, 5) Πλούτωνας, 6) Άρης, 7) Ποσειδώνας, 8) Ουρανός, 9) Σελήνη, 10) Δίας, 11) Γη και ο 12ος που δεν τον ξέρουμε και δεν μας τον λένε..... (milame gia ton planiti stin 9 ekdoxi)Απολαύστε την σύνοδο του 2012 που οι αστρονόμοι, όσοι έχουν εναπομείνει, λένε ότι συνοδεύεται από ένα βαρυτικό κύμα, από το κέντρο του Γαλαξία μας που θα χτυπήσει την Γη!
Υ.Γ. Βέβαια το πρόγραμμα αυτό είναι demo και όχι αγορασμένο γι' αυτό δεν βλέπετε όλα τα ονόματα των πλανητών, αλλά μπορείτε να το εξακριβώσετε και μόνοι σας.

2 σχόλια:

  1. Αν μπούμε στη λογική του άπειρου τίποτε δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη γιατί αφού όλα είναι σε άπειρο ποσό δεν υπάρχει θεωρητικά περίπτωση να την είχαμε γλυτώσει τόσα εκατομμύρια χρόνια. Όλα λειτουργούν άρα με τάξη, γιατί αν ξεφύγει κάτι θα γίνουν όλα κουλουβάχατα.
    Και να αφήσετε αυτές τις αναρτήσεις γιατί μας οδηγούν στο μεσαίωνα όπως οι γρίπες και οι νόσοι που πεθάναμε όλοι και ξαναναστηθήκαμε!
    Μήπως να αρχίσουμε να καίμε και μάγισσες;


    Πατριώτη τα άστρα διαβάζεις κάθε πρωί μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και σίγουρα η καταστρεφολογία δεν οφελεί σε τίποτε και το 2012 θα περάσει οπώς πέρασε και το μιλένιουμ, και το 1000, και τόσες άλλες χρονιές που πίστεψαν στο τέλος του κόσμου!!
    Απλά κουβέντα να κάνουμε, εξάλου το συμβάν που περιγράφει το βιντεάκι εχει συμβεί τουλαχιστον ίσως σε μικρότερη κλίμακα την εποχή των δεινοσαύρων!!
    Οταν κάποτε η μοίρα μας μας φέρει το λαχείο εξ ουρανού ίσως έχουμε την δυνατοτητα και τις γνώσεις να το αποφύγουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή