Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΒΥΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ (πηγή: ellinikiaktoploia.net)
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΣΤΑΣΗ. ΕΝ ΠΛΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ HIGHSPEED 5 ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΛΟΙΩΝ...
Τη φωτογραφία μας έστειλε ο κ. Γ. Ψυχαράκης.
6 ώρες πριν
Kefalonites Karabolatres ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ, ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΘΟΡΜΙΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ, ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΚΟΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ OLYMPIC CHAMPION KAI HELLENIC SPIRIT. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ.

ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΛΙΒΥΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ OLYMPIC CHAMPION ΚΑΙ HELLENIC SPIRIT AΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ellinikiaktoploia.net ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝ...ΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.
Δείτε περισσότερα
Χθες στις 7:57 μ.μ. 


·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου