Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ & Μ.ΒΑΛΕΤΤΑ





ΤΣΕΚ-ΑΠ
ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος


Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη παράδοση του λιμενοβραχίονα των κρουαζιερόπλοιων στο Λιμενικό Ταμείο, μετά και το τελευταίο τσεκ-απ που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σ. Κουρή και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μ. Βαλέττα. Για το θέμα αυτό ο κ. Κουρής εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Την Τρίτη 22/02  πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του κτηρίου  της προβλήτας Κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι, από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών σαν αρμόδια υπηρεσία επίβλεψης – κατασκευής του έργου,  παρουσία του  Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σωτήρη Κουρή, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλη Βαλέτα, της Προϊσταμένης Δ/νσης   Τεχνικών Υπηρεσιών  της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας  κ. Ιλαριανής Τζανετάτου, τον Υπεύθυνο Ασφαλείας της Προβλήτας κ. Ανδριανό Δρακάτο, τον εκπρόσωπο του αναδόχου του συγκεκριμένου έργου κ. Θεόδωρο Μηλιώνη και αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη.
Κατά την επιθεώρηση ελέγχθηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες του κτιρίου, προκειμένου  να παραδοθεί άμεσα σε χρήση στο Λιμενικό Ταμείο, εν όψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Οι εργασίες που προβλεπόταν για το κτήριο, στο Τεχνικό Δελτίο, έχουν ολοκληρωθεί. Απομένουν μικρής κλίμακας επεμβάσεις στο περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες δεν δημιουργούν πρόβλημα στην ασφαλή λειτουργία του έργου.
Σε μικρό χρονικό διάστημα το έργο θα παραδοθεί προς χρήση στο Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου