Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO: Νέες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Νέες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία


Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011
VIDEO: Νέες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία
http://www.newsbomb.gr/photos/sinexis/images/sized/articles/leoforeiotourkia-425x287.jpgΤέσσερις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού δυστυχήματος...
που σημειώθηκε στις 4:50 σήμερα το πρωί στην περιοχή Μάλκαρα της επαρχίας Τεκιρντάγ (Ραιδεστός), όταν το λεωφορείο της τουρκικής εταιρίας METRO, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Κωνσταντινούπολη, έπεσε σε γκρεμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε επικοινωνία του newsbomb.gr με την υπάλληλο του Ελληνικού προξενείου της Ανδριανούπολης, κ. Αγγελακοπούλου ανέφερε ότι: «Οι πληροφορίες που έχουμε και εμείς ακόμα είναι συγκεχυμένες. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν. Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε ότι τέσσερις Έλληνες έχασαν την ζωή τους.»
Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, βάθους 8 μέτρων, προφανώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που περιόριζαν την ορατότητα. Το σημείο του δυστυχήματος τοποθετείται στα 80 χλμ. από το τελωνείο στους Κήπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι περισσότεροι από τους επιβάτες του λεωφορείου ήταν Έλληνες υπήκοοι Ποντιακής καταγωγής, προερχόμενοι από περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώ οι τέσσερις νεκροί είναι ομογενείς Έλληνες. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας από 41 ως 46 ετών.
Η Ελληνίδα Πρόξενος στην Αδριανούπολη, κ. Παρασκευή Τζεβελέκη, έχει συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση για την κατάσταση, ωστόσο δεν μπορεί να μεταβεί στο σημείο του δυστυχήματος λόγω ασθένειας.
Επί τόπου μεταβαίνουν στελέχη του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης, καθώς και του Προξενείου Αδριανούπολης. Ωστόσο, λόγω του παγετού και της σφοδρής χιονοθύελλας που επικρατεί στην περιοχή, κάποιοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος και επέστρεψαν πίσω.

Σε επικοινωνία του newsbomb.gr με το υπουργείο Εξωτερικών, πληροφορηθήκαμε ότι ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δόλλης είναι στη Βουλή και ακόμη δεν έχει δρομολολγηθεί κάποια κίνηση από πλευράς υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Νέες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία http://24wro.blogspot.com/2011/02


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου