Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ  ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ,,,

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!!

ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ  ΣΧΟΛΙΑ  ΣΑΣ  Ε Δ Ω

ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΩΣ 5  ΣΧΟΛΙΑ!

 

 

5 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΜΑΛΤΑ


Ανώνυμος είπε...
φυσικά δεν είναι τουρίστες, είναι ανθρώπινες ψυχές πάνω σε ενα σαπιοκάραβο. ψυχές που τους έχουν κάψει τα σπίτια και τους έχουν δολοφονήσει τις οικογένειες.δεν είχαν καμμια όρεξη να ξεσπιτωθούν και να έρθουν να μας "ενοχλήσουν" βλέπω εντελώς απρεπή την ειρωνία σου!!!
Ανώνυμος είπε...
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του ανώνυμου φίλου. Λίγος σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δεν βλάπτει... Έχουν ψυχή αυτοί που ξεσπιτώθηκαν και για να γλιτώσουν από τραγικές καταστάσεις...αυτοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ναυαγοί, στην παγωμένη θάλασσα..
Τραυλός Απόστολος είπε...
re giorgo re giorgo de kanoume plaka me tetia themata.... einai tragiko gegonos fantasou na imastan sti thesi tous!! ala3eto kai an erthi kanenas tis kivernisis gia to thema apo athina to xanavazis to titlo!! eki teriazi apolita!!!
POROSNEWS είπε...
ΣΥΓΝΩΜΗ,, ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ (ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ) , ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΣΤΕΙΟΥ,,,,,,
Ανώνυμος είπε...
an einai ontos lathrometanastes tha symfonhso apolyta me ta sxolia sas agaphtoi mou... an omos einai lathrepibates, tha diafonhso rizika... giati apla leitourgoun se baros ths zohs tou plhromatos, epifortizontas tous me problhmata pou tha dhmiourgounte se kathe limani pou tha proseggizei to ploio, mia kai oloi osoi skeftonte th dystyxia afton ton anthropon pote ma pote den kanoun kati na tous apalaksoun apo afth th dystyxia kai kanena kratos dytikopolitismeno den tous dexetai. oute kan gia na mpei sth diadikasia na tous epanapatrisei... kalo einai loipon na skefteste kai th zoh afton pou einai pano sto ploio kai oxi na rixnete sxolia ek tou asfalous... sygnomh an sas stenoxorhsa Capt.Nikos

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...
Στον Πόρο φέτος ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα σε επίπεδο Α1 με τον Αλέξανδρο Διαμαντάτο και πάει και πολύ καλά. Αν προωθηθεί λίγο, δημιουργείται και τμήμα Α2 ώστε να υπάρχει πρόσβαση στην εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας σε ακόμα περισσότερα άτομα. ΥΓ. Ευχαριστούμε που μας βάλατε πρώτη "μούρη" :)) ΥΓ2. Η εκπαιδεύτρια της ομάδας αστεριών που παρουσιάζονται στο Kefalonia Press
 
 

4 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Ανώνυμος είπε...
ok fyle mypos prepei na valeis kai dromologia karabion giati kapoih mporoyn na rtoyn apo kylini
Ανώνυμος είπε...
Δρομολόγια καραβιών μπορείς να βρεις και στο www.kefalonizw.com
POROSNEWS είπε...
Τα έχω πατώντας την τρίτη φώτο αριστερα!!! ακριβώς κατω απο τα ομόρφα κορίτσια και το καρναβάλι!!!!! ξεκινήστε να ρθετε ,και θα βρεθει και μεταφορικό!
Ανώνυμος είπε...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 
POROSNEWS είπε...
ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΣ http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=18584&Itemid=38 (ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΑ?)

4 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ


Άτρος είπε...
Ο Αγκαίος ήταν βασιλιάς της Σάμης γι΄αυτό και έδωσε το όνομα Σάμος ή Σάμη στο νησί του Αιγαίου που εποίκισε. Όσο για τον Όμηρο μάλλον δεν ήταν τυφλός και έζησε 500 χρόνια αργότερα
Ανώνυμος είπε...
Χωρίς να είμαι Κεφαλλονίτης, έχω ασχοληθεί με την εν λόγω έρευνα και συγκέντρωσα αποκαλυπτικότατα στοιχεία για την επιβεβαίωση των μέχρι στιγμής υποψιών σας, περί σημαντικότητας της Ν.Α.Κεφαλλονιάς. Δυστυχώς, διάφοροι παράγοντες (ακόμη και γνωστές τοπικές επιχειρήσεις) δεν επιθυμούν την αντροπή του κατεστημένου και την ανάδειξη της περιοχής. Ειλικρινά απορώ πως μια τόσο ελπιδοφόρα και εξαίρετη περιοχή(παραμυθένια την είπε ένας Αγγλος περιηγητής του 19ου αιώνα), ανέχεται να παραμένει στην αφάνεια.
POROSNEWS είπε...
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΕΣ, (ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ) ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!
Ανώνυμος είπε...
mprabo pedia syharytireia gia olla ayta poy grafetai kai ego mazisas

1 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

anastool είπε...
Δεν έχει γίνει forma στον δίσκο της κάμερας, έχουν γράψει πάνω σε άλλο βίντεο Εάν υπήρχε και δεύτερη τηλεόραση στο δωμάτιο που έπαιζε ταινία με καβαλάρηδες σίγουρα είναι αντανάκλαση

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ

Άτρος είπε...
Αχ καλέ τι κακός που είσθε. Τι σας έκαναν τα σκυλάκια; Δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα ζευγάρι παπουτσάκια για τα χεράκια και να πέσετε στα τέσσερα. Τι χαρούλες που θα κάνουν τα καημένα, Παναγίτσα μουουου. Αυτή είναι και η χαρακτηριστική στάση που μας θέλει το ΔΝΤ και η ΟΝΕ. Καλά ορέ έχω μια απορία: Οriginal Φιλιππινέζους δεν έχει η περιοχή;

 

2 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Άτρος είπε...
Αυτοί οι 10 βαθμοί είναι το πρόβλημα της συνάντησης γι΄αυτό θα το φτιάξουν «σούπα» μου φαίνεται. Μη δείς να κάθεται να χάνει και ο ΟΣΦΠ!! Μπορεί βέβαια να φοβηθούν και το ξύλο. Όλα παίζονται.
POROSNEWS είπε...
ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ,,, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΓΟΗΤΡΟΥ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,,, ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΑΡΘΡΟ ΜΑΚΗ ΦΟΡΤΕ

Ανώνυμος είπε...
ΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΦΟΡΤΕ.ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΠΙΤΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - CAFE- BAR, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΣΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Άτρος είπε...
Η πλάκα είναι ότι είμαστε τα μόνα ανάδελφα κράτη του πλανήτη αν δεν κάνω λάθος. Τυχαίο είναι; Λέτε να αποκτήσουμε αδελφάκι; Κομμάτι δύσκολο!

 

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΠΙΘΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Ανώνυμος είπε...
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΒΟΥΔΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΟΥΖΕΡΙ
POROSNEWS είπε...
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! μια καταγραφή των γεγονότων στο νησί μας , κάνω αντιγράφωντας ότι ενημερώτικο που κάνει εντύπωση!! Το μοιράζωμαι με αυτό τον τρόπο με φίλους, και ξενιτεμένους πατριώτες μας, που τους λείπει το νησί μας εκεί στην ξενιτιά!!!!και περισσοτερο ,ώστε να κάνουμε και διάλογο , Επίσης προβάλω όσο μπορώ την όμορφη περιοχή μας!!

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Ανώνυμος είπε...
Σωστά τα λέει ο Παρίσης. Δεν πρέπει να γίνουν συγχωνεύσεις σχολείων στην Κεφαλονιά.
POROSNEWS είπε...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ,, ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου