Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΛΛΑΣ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «Η ΚΡΑΝΗ» 

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ    ΤΑ  ΡΟΛΛΑ   ΑΡΝΙΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ



ΕΛΜΕΚΙ  ,  ΠΑΜΕ  ΚΑΙ  ΠΑΣΕΒΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 22-23 ΦΛΕΒΑΡΗ


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 23ης Φλεβάρη


Το ενιαίο μισθολόγιο έρχεται. Με εξατομίκευση των αμοιβών και σύνδεση με την αξιολόγηση – παραγωγικότητα ενός πλαφόν πείνας 700-800 ευρώ. Η αντιλαϊκή θύελλα κυβέρνησης – πλουτοκρατίας – ΕΕ - ΔΝΤ λυσσομανά. Σε δημόσιο – ιδιωτικό τομέα μαζικές απολύσεις, σπάσιμο των Συλλογικών συμβάσεων μέσα από εκβιασμούς και γενικευμένη αξιοποίηση του νομοθετικού οπλοστασίου που θεσπίστηκε, αφαιρέσεις δικαιωμάτων και μειώσεις μισθών, «μαύρη» εργασία. Η ακρίβεια τραβά την ανηφόρα, με αυξήσεις σε εισιτήρια, διόδια, ασφάλιστρα, νοσοκομεία, ΔΕΗ. Οι όποιες παροχές στην υγεία περικόπτονται. Η λαϊκή οικογένεια χρεοκοπεί.

Γι’ αυτό απαντάμε με αλληλεγγύη και ταξική ανασυγκρότηση του κινήματος.

Η μαζικοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων σε όλους τους κλάδους είναι όρος για τη λαϊκή αντεπίθεση.

Ο «Καλλικράτης στην εκπαίδευση» κάνει πιο ταξικό και διαφοροποιημένο το σχολείο. «Οικοδομείται» βίαια το σχολείο της αγοράς και η μόρφωση γίνεται ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. Η εφαρμογή των διαφοροποιημένων προγραμμάτων στα ολοήμερα πιλοτικά, η μετατροπή των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ σε Α.Ε. δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες. Αυτές οι αντιδραστικές αλλαγές στην εκπαίδευση πάνε χέρι – χέρι με τους απλήρωτους εκπαιδευτικούς, τις χωρίς σύμβαση καθαρίστριες, το «άδειασμα» των σχολικών επιτροπών.

Τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα δε θα έχουν τέλος, όσο δε θίγεται η εξουσία του κεφαλαίου και όσο η αντίσταση του λαού δε δυναμώνει. Οι θυσίες ούτε τέλος, ούτε αποτέλεσμα έχουν για το λαό. Οι μόνες θυσίες που πιάνουν τόπο είναι αυτές του αγώνα!

Μαζική αποδυνάμωση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός, για να μην πληρώσει την κρίση ο λαός!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

- Συμμετοχή στη 48ωρη απεργία 22-23 Φλεβάρη μαζί με ΔΟΕ και άλλους κλάδους εργαζομένων.

- Στις 22/2 πραγματοποιούμε εκδήλωση – συζήτηση για τις εξελίξεις σε μισθολόγιο – παιδεία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο και ρίχνουμε όλο το βάρος στην προετοιμασία για τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ-ΚΙ στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 23ης ΦΛΕΒΑΡΗ.

- Απεργιακή συγκέντρωση: ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, 10.30 π.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

- Κλιμάκωση με απεργιακές μορφές πάλης, δημόσιου-ιδιωτικού τομέα. Ενιαιοποίηση της πάλης όλων των κλάδων. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος
Γεωργόπουλος Διονύσης

Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Γαλιατσάτος Νικόλας

 ΑΠΕΡΓΕΙ    ΚΑΙ  Η  Κ.Ν.Ο!!!!!!
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια της Κεφαλονιάς την Τετάρτη

 ΑΠΕΡΓΙΑ
 
demena_karabia.jpgΔεμενα τα πλοια σε ολη τη χωρα την τεταρτη 23/02 λογω πανελλαδικης απεργιας στην οποια συμμετεχει και η ΠΝΟ. Συνεπως και στην Κεφαλονιά την ημερα αυτη δεν θα εκτελεστει κανενα δρομολογιο απο τα δυο μεγαλα λιμανια του νησιου. λογω ομως της απεργιας η κοινοπραξια αυριο Τριτη προσθετει ενα βραδινο δρομολογιο απο Κυλληνη για Πορο (8.30) και ενα πρωινο (5.45 πμ).την Πεμπτη απο πορο για Κυλληνη
 Την είδηση πήραμε απο τους Kefalonites Karabolatres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου