Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Το  πρόγραμα στη πλατεία θα έχει ως εξής:
Ορχήστρα φυσικά ,από τις 14:00 και μετά και   14:30 έως 15:00 δηλώσεις συμετοχών σε πολλές δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.  
Το πρώτο  χορευτικό από τα Μαυράτα  στις 15:00  και μετά η πρώτη δραστηριότητα Τσουβαλοδρομίες με συμετοχή έως 15 άτομα.  
Στις  15:30  Χορευτικό Πρόνησου, και μετά γιαουρτοταίσματα 10 ζευγαριων,,και στις  16:00 καντρίλιες Γαιτανάκι από μαθητές Γυμνασίου Λυκείου  . Ακολουθούν  δραστηριότητες με συμετοχή εως 15 ατόμων , κουταλοδρομίες, αχυροβουτήματα και αλευροπόλεμο!!!  ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Ας  αναλύσουμέ λίγο τις δραστηριότητες!!!!!

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ., ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΜΕ 1 € ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΠΕΤΑΓΜΑΣ ΚΟΥΤΙΩΝ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ,, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ,,,,  
ΑΠΟ ΤΙΣ 14:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 15:00 ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...!!
ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ:
ΣΕ  ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 5 ΑΤΟΜΩΝ , ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!!
γιαουρτοταίσματα 10 ζευγαριων,, ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (ΤΑΙΣΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ)
κουταλοδρομίες  Να μεταφερθεί πάνω σε κουτάλι αυγό σε αγώνα δρόμου..!
αχυροβουτήματα  ψάξιμο μέσα σε άχυρα κάποιων πραγμάτων!!!
αλευροπόλεμο!!!   Το καλύτερο για το τέλος (ΦΙΝΑΛΕ) ,  ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΜΈΝΟ  ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΟ!  (πιθανόν τρεις ομάδες) 5 ατόμων με όπλα μια  λεκάνη αλεύρι!!! 
Στόχος του παιχνιδιού παίρνοντας από την λεκάνη τους σε μικρά πλαστικά ποτηράκια αλεύρι,  να αλευρώνουν τους αντίπαλους!!   Νικήτρια ομάδα αυτή που θα λερωθει λιγότερο φυσικά!
ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ:
Ξεκινάει το πρωί στις 11:00, οι ομάδες που λογικά θα έχουν δηλωθεί μέχρι τότε, θα τους δοθεί ένα σταυρόλεξο και με τις οδηγίες σε μεγάλο πίνακα στην πλατεία θα ψάχνουν τα στοιχεία που θα αντιστοιχούν στις λέξεις του σταυρολέξου:  Η ομάδα που θα βρει τα κρυμμένα (σημειωμένα) γράμματα του σταυρολέξου και μας πει την κρυφή λέξη του θησαυρού κερδίζει τα  100€
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου