Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Νέος Αντιδήμαρχος Παλικής ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος!


               O Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με την αρ.53 Απόφασή του, oρίζει νέο Αντιδήμαρχο Παλικής, τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Θεοφιλάτο.
              Οι αρμοδιότητες του νέου Αντιδημάρχου Παλικής ορίζονται στην ίδια απόφαση και είναι αυτές που είχε και ο προκάτοχός του Βασίλης Ρουχωτάς



Μετά τα δραματικά συμβάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Φεβρουαρίου , όπου ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την καθαίρεση του Αντιδήμαρχου Παλικής Βασίλη Ρουχωτά, επειδή δεν καταψήφισε την πρόταση του Δημάρχου να οριστεί πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Κεφαλονιάς ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, πρ. Δήμαρχος Λειβαθούς και επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Διαβάστε το ρεπορταζ απο την συνεδρίαση της 26ης Φεβρουαρίου : Δραματικές εξελίξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο - Καθαιρείται Αντιδήμαρχος (κλικ)   kefaloniapress.gr
Και τυπικά η καθαίρεση του Αντιδήμαρχου Βασίλη Ρουχωτά
 
parisis_rouxotas_2.jpg
 
  • O Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με σημερινή του απόφαση και με αρ.52, αφαιρεί τις εκχωρηθείσες καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητες από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Ρουχωτά.

  • Την απόφαση αυτή του Δημάρχου στηρίζουν ομόφωνα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που συγκροτείται από τους 7 Αντιδημάρχους.

  •  Η άποψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράστηκε χθες Πέμπτη 3/3/2011.

  • Κατόπιν αυτού, με νέα απόφασή του ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλ. Παρίσης θα ορίσει νέο Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Παλικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου