Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αυτός θα μας εκπροσωπήσει στην Γερμανία

Λούκας Γιόρκας ft Stereo Mike - Watch my Dance

Στην Eurovision o Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike

Στο «Watch my dance» έδωσαν το εισιτήριο για τη φετινή Eurovision κοινό και κριτική επιτροπή, το βράδυ της Τετάρτης. Ο Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike θα συμμετάσχει στον α’ ημιτελικό της διοργάνωσης στις 10 Μαΐου στο Ντίσελντορφ.
Ο ελληνικός τελικός, που πραγματοποιήθηκε στο Studio Δ των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στην Κατεχάκη και τον οποίο παρουσίασε η Λένα Αρώνη, μεταδόθηκε απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ για τη Eurovision, καθώς και από την ERTworld για τον απόδημο ελληνισμό.
Η βραδιά άρχισε με την ομάδα κρουστών του Νίκου Τουλιάτου. Στη συνέχεια, ο κάθε συμμετέχοντας τραγούδησε απόσπασμα του τραγουδιού του, συνοδευμένος στα φωνητικά από τους υπόλοιπους καθώς και από τον Νίκο Τουλιάτο, χρησιμοποιώντας ώς μουσικό όργανο μία φιάλη νερού.
Ακολούθησε μία σύντομη αναδρομή στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, δίνοντας μας την ευκαιρία να θυμηθούμε την περσινή νικήτρια στο Όσλο, τη Γερμανίδα Lena και το “Satellite”. Ο Γιώργος Αλκαίος & friends με το “OPA” κατέκτησαν την όγδοη θέση.
Στη συνέχεια, ο πρώτος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο Απόλλωνας Ρέτσος, παρουσιάσε το τραγούδι του “PIGS”, εμπνευσμένο από την ονομασία που έχει δοθεί στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία) που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Ευχές στους διαγωνιζόμενους έστειλαν μέσω video οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την Ιταλία (ο Raphael Gualazzi), τη Φινλανδία (o Paradise Oskar), το Σαν Μαρίνο (η Senit) και τη Μ. Βρετανία (οι Blue), καθώς και ο Σάκης Ρουβάς.

ΝΟΜ,ΙΖΩ  ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΙ.

Nikki Ponte - I Don't Wanna Dance

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου