Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η κυρία Σοφία Λουκέρη μιλά για την Διαδημοτική!!

 ΚΑΙ ΜΙΑΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΒΑΖΩ  ΚΕΦΑΛΟ,, ΣΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ,,, ΠΟΥ ΤΟΣΟ  ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!! ΕΔΩ,  ΚΑΙ  ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ!! (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)!!!!


Η "εντυπωσιακή" Σοφία, η Διαδημοτική, η "στελεχάρα" ο Βλάχος και … ο Πεταλωτής.

Και για να επανέλθουμε στην όμορφη Σοφία και το άρθρο της στην zougla του Μάκη Τριανταφυλόπουλου όπως το αναδημοσιεύουμε και εμείς.
Όλοι αυτοί που σήμερα λιθοβολούν την Διαδημοτική ας βγουν και ας διαψεύσουν τη Σοφία Λουκέρη:
Πως δεν είναι αλήθεια όταν λέει ότι : «εδώ και περίπου 26 χρόνια λειτουργεί μια διαδημοτική επιχείρηση που κατάφερε να κατασκευάσει ΧΥΤΑ, που δημιούργησε εργοστάσιο βιολογικής προ- επεξεργασίας απορριμμάτων, που ενεργοποίησε όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης και εν τέλει έδωσε όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού την ικανοποίηση ότι ζουν στο πιο καθαρό νησί της Ελλάδας»!!!
Πως δεν είναι αλήθεια όταν λέει ότι : «ο Καλλικράτης καταργεί τη διαδημοτική επιχείρηση και στο όνομα των περικοπών και του οικονομικού συμμαζέματος πνίγει έναν πνεύμονα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απέδειξε ότι μπορεί να δημιουργεί, ότι μπορεί να συμβάλλει και να εγγυάται μια εικόνα του νησιού μας που τη θέλουμε όλοι μας»!!!
Ας βγουν όλοι αυτοί οι "πατέρες" της Κεφαλονιάς (απ’όλες τις πτέρυγες τρομάρα τους…) που υπερακοντίζουν στο ποιος θα δυσφημίσει περισσότερο την Διαδημοτική και στο ποιος θα λοιδορήσει ότι καλλίτερο έχει να επιδείξει η τοπική αυτοδιοίκηση της Κεφαλλονιάς στην ιστορία της,να πουν ότι η Σοφία (Λουκέρη) δεν έχει δίκιο όταν απευθύνεται στον Υπουργό Εσωτερικών λέγοντας του: « Είμαι σίγουρη κ. Ραγκούση ότι δεν έχετε ζυγίσει καλά τα πράγματα διότι, αν το είχατε κάνει, θα λαμβάνατε υπόψη σας ότι τα χρήματα που θα κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο από την προβολή ενός τόσο καθαρού νησιού είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που θα γλιτώσετε κλείνοντας την διαδημοτική επιχείρηση.
Προφανώς δεν έχετε υπολογίσει τον τρόπο που θα προσελκύστε τουρίστες σε ένα βρώμικο νησί, σε ένα νησί όπου σε λίγο καιρό κανείς δε θα μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια και θα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου