Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δημιουργία τράπεζας αίματος των Σαμαρειτών στο ΓΝΝΑ

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες - Κεφαλληνίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την εκπαίδευσή μας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΝΑ, σταθήκαμε τυχεροί και είδαμε από μέσα την αγωνία και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και για 24 ώρες το 24ωρο όλοι οι εργαζόμενοι.
Οι νοσηλεύτριες άξιες πολλών επαίνων καθώς και θαυμασμού και ασφαλώς, οι γιατροί μας οι οποίοι έχουν τοποθετήσει πάρα πολύ υψηλά τον πήχη τής αντιμετώπισης των ασθενών η των τραυματιών, αλλά και πολύ ψηλά την ανθρώπινη και φιλική συμπεριφορά τους πρός όλους και χωρίς διακρίσεις.
Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ανάγκη σε αίμα, οι περισσότεροι από τους Σαμαρείτες είναι ήδη επί πολλά έτη αιμοδότες, τώρα όμως δημιουργήσαμε την τράπεζα αίματος των Σαμαρειτών στο ΓΝΝΑ, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε φιάλες, οι οποίες πραγματικά λείπουν.
Ελπίζουμε και βασιζόμαστε στην ευαισθησία όλων των κατοίκων της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης και ασφαλώς είμαστε σίγουροι ότι αυτή μας η προσπάθεια θα τύχει της αγάπης και της εκτίμησης όλων.
Όποιος θέλει να δώσει λίγο αίμα αλλά πολύ ζωή, μπορεί να πηγαίνει στο Νοσοκομείο Αργοστολίου στο Τμήμα Αιμοδοσίας από 09.00 έως 12.00 κάθε μέρα και να ζητά να καταχωρηθεί η αιμοδοσία του στους Σαμαρείτες Κεφαλληνίας.
Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου