Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ!!

Κύριε Δήμαρχε Κεφαλονιάς.
Στο χωριό μου τη Σκάλα, δημοτικού διαμερίσματος Ελειού Πρόννων, συζητήσαμε υπό την παρουσία σας για το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου, ήρθατε επί τόπου και συμφωνήσαμε οι σιδερό μπάρες να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε ο υποτιθέμενος πεζόδρομος να καλύπτει όλες τις επιχειρήσεις του χωριού, κάτι που δεν έγινε.
Εξουσιοδοτήσατε τον αντιδήμαρχο Νίκο Παπαδάτο να επιληφθεί του θέματος! Ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο δεν εκτέλεσε τα συμφωνηθέντα αλλά ακόμη και σήμερα εξυπηρετεί τα θέλω των λίγων επαγγελματιών του κεντρικού δρόμου των 150 μέτρων.

Αλήθεια μήπως ο κ. Παπαδάτος σας αγνοεί; Μήπως ο κ. Παπαδάτος νομίζει ότι είναι κυβερνήτης του κόσμου; Μήπως ο κύριος Παπαδάτος πιστεύει ότι θα γίνει βουλευτής με τη στήριξη των λίγων κομπλεξικών που πιστεύουν και διαδίδουν οι ίδιοι ότι είναι εξουσία του τόπου, ότι είναι κατεστημένο, ότι είναι πρόεδροι εμπορικού συλλόγου και αν συμβαίνει αυτό να μας αναφέρουν ποιους εμπόρους τις Σκάλας εκπροσωπούν γιατί μέχρι σήμερα τουλάχιστον 30 επαγγελματίες του χωριού δεν ανέχονται ούτε να τους βλέπουν, καθώς όλοι έχουν καταλάβει τα ποταπά κίνητρα τους και κατά ποιο τρόπο νομίζουν ότι θα ασκούν εκπροσώπηση στο χωριό.
Κύριε Δήμαρχε κατά έρευνα που κάναμε αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ καμία μελέτη, καμία απόφαση ή διαταγή κανενός αρμοδίου φορέα που να πιστοποιεί ότι υπάρχει πεζόδρομος. Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες τις Σκάλας που δεν πιστεύουμε σε κατεστημένα που νιώθουμε ελεύθεροι άνθρωποι, πήραμε το θέμα στα χέρια μας και θα κινήσουμε όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες ώστε οι σίδερο μπάρες του αίσχους που χωρίζουν το χωριό μας στα δύο, που δυσχεραίνουν την κίνηση των πολιτών και τουριστών στο δρόμο, να εξαφανιστούν δια παντός, γιατί είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να κινείται ελεύθερα στο δρόμο κατά βούληση και όχι να περιορίζεται λες και είναι πρόβατο σε συγκεκριμένο χώρο.
Μετά τιμής
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΖΑΠΑΝΤΗΣ
Ένας ελεύθερος επαγγελματίας
Ένας ελεύθερος άνθρωπος που δεν πιστεύει σε κατεστημένα και αγωνίζεται κατά αυτών. Φτάνει επιτέλους το κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο κ. Δήμαρχε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου