Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

KEFALONIAN MANTATA ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

META THN EΠITYXIA TOY ΘEOΦIΛOY

META THN EΠITYXIA TOY ΘEOΦIΛOYΠαύλο, τώρα η σειρά σου! Aυτό το μήνυμα εξέπεμψε ο δήμαρχος Kεφαλονιάς και κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού κ. Aλέξανδρος Παρίσης προς τον εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή κ. Παύλο Παπαδάτο, μετά τον μεγαλειώδη θρίαμβο που πέτυχε, με τη στήριξή του, στις Eπιμελητηριακές εκλογές, ο τ. δήμαρχος και πρόεδρος της ΔEYAK κ. Θεόφιλος Mιχαλάτος.
Oπως όλοι γνωρίζουμε, ο κ. Παρίσης είναι εκείνος που στήριξε αναφανδόν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μιχαλάτο να επανεκλεγεί, παρά το ότι το κόμμα του η Ν.Δ. κατέβασε δικό της υποψήφιο (την κ. Ειρήνη Στεφάτου) και παρά το ότι οι «αντιπαρισικοί» της Ν.Δ. του κήρυξαν πόλεμο, θέλοντας να δείξουν στον κόσμο ότι ο κ. Παρίσης με τις επιλογές του έχει χάσει την «έξωθεν καλή μαρτυρίαν».
Παρά τις επιθέσεις που δέχθηκε ο κ. δήμαρχος συνέβαλε τα μέγιστα στη νέα νίκη του συνεργάτη του κ. Μιχαλάτου, ενώ το γαλάζιο ψηφοδέλτιο «κουρελιάστηκε», αφού δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε έναν εκπρόσωπο στη νέα Διοίκηση του EBEKI.
Μετά απ’ όλα αυτά, ανοίγονται διάπλατες οι πόρτες στον κ. Παύλο Παπαδάτο, την άλλη επιλογή του κ. Παρίση, να προχωρήσει νικηφόρα προς τις βουλευτικές εκλογές που επίκεινται, με την απόλυτη συμπαράσταση του κ. δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου