Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Έσκασε η «βόμβα» στο Λιμάνι

Έσκασε η «βόμβα» στο Λιμάνι
Και το μεγάλο μπαμ που περιμέναμε έγινε... Ο Χαβιέ Σαβιόλα είναι παίκτης του Ολυμπιακού!
 Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση των ερυθρόλευκων και στις 20:30 βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του.
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Σαβιόλα για τα επόμενα δύο (2) χρόνια».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, ο Χαβιέρ Σαβιόλα έγινε και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Πριν από αυτό, τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν συναντήθηκαν για περισσότερο από 15 λεπτά. Όμως στο διάστημα αυτό είπαν αρκετά πράγματα σε πολύ καλό κλίμα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τού ανέλυσε το πλάνο του για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα πριν τρία χρόνια. Ο 32χρονος άσος φάνηκε ενημερωμένος για το νέο του σύλλογο, καθώς είχε μιλήσει με τον επιστήθιο φίλο του, Τσόρι (που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής), αλλά και τον συμπατριώτη του, Αριέλ Ιμπαγάσα. Παράλληλα υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα.
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα δεν θα ακολουθήσει το πρωί της Πέμπτης την αποστολή του Ολυμπιακού στη Γερμανία, αλλά θα μεταβεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας μαζί με τον Καρλ Μεντζανί, που επίσης αναμένεται για να κλείσει τις επόμενες ώρες. Όπως τόνισε στους ανθρώπους της ομάδας, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών.
Έσκασε η «βόμβα» στο Λιμάνι – Ο Σαβιόλα υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 2 χρόνια! [βίντεο]
Νωρίτερα...
Το πολυπόθητο "ναι" είπε ο Αργεντινός επιθετικός στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες, σφραγίζοντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Τα χρήματα που αναμένεται να πάρει ο Σαβιόλα ανέρχονται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους ύψους 400.000 ευρώ, υπογράφοντας παράλληλα διετές συμβόλαιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Αργεντινός αναμένεται το βράδυ στην Ελλάδα και στις 20:30 θα συναντηθεί με τον κ. Μαρινάκη για να υπογράψει το συμβόλαιο.
Τελευταία εξέλιξη (20.30)...
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα πάτησε Ελλάδα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι πλέον στην χώρα μας για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!
ΠΗΓΗ: koolnews.gr
Πάρτε μια γεύση από το ταλέντο του αεικίνητου Λατίνου επιθετικού...

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου