Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης


Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης

Έθνος - ‎πριν από 43 λεπτά‎
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στην οδό Σκουφά Σκουφά 21 στο Κολωνάκι. Εκεί διατηρούσε και το ατελιέ του. Τον θάνατο του σχεδιαστή επιβεβαίωσαν άνδρες του τμήματος Συντάγματος που έσπευσαν ...

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη
Μια αναποδογυρισμένη καρέκλα, μια παντόφλα, κάποια πεσμένα ρούχα και μερικά χειρόγραφα στο ξύλινο πάτωμα βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης.

Ο Ασλάνης αυτοκτόνησε έχοντας λυγίσει από τις οικονομικές δυσκολίες. Ο σχεδιαστής, όπως λένε οι πληροφορίες έγραψε στο ημερολόγιό του λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν ο δικηγόρος και οι συνεργάτες του για να συνεχίσει να λειτουργεί ο οίκος μόδας στον οποίο αφιερώθηκε επί 40 χρόνια.
Οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Ασλάνης στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Σκουφά 21 στο Κολωνάκι συγκλονίζουν.
«Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή», έγραφε ένα κάδρο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη. Ισως τον τελευταίο καιρό να ήταν περισσότερα τα πράγματα που έθλιβαν τον σχεδιαστή. Δίπλα φωτογραφίες από παλαιές επιδείξεις μόδας και άλλες ευτυχισμένες στιγμές από το παρελθόν του Ασλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου