Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σπύρος Σακαλής: «Παραμένουν τραγικά τα προβλήματα στο Νοσοκομείο»


Σπύρος Σακαλής: «Παραμένουν τραγικά τα προβλήματα στο Νοσοκομείο»

Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση στο Νησί στον τομέα της Υγείας.
Ο Αξονικός τομογράφος, συνεχίζει να βρίσκεται ανενεργός λόγω βλάβης (η τέταρτη τους τελευταίους πέντε μήνες), ενώ και οι ειδικότητες γιατρών που το Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει, αυξάνονται μήνα με μήνα με μαθηματική ακρίβεια.
Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή
Εκτός λοιπόν από Δερματολόγο, Ωριλά, Αιματολόγο, Οφθαλμίατρο, Ψυχολόγο, πλέον τον τελευταίο καιρό το Νοσοκομείο στερείται και Ουρολόγο. Και φυσικά για αντικατάσταση αυτών ούτε λόγος, με τον κόσμο να ταλαιπωρείται καθημερινά και να αναγκάζεται είτε έχει χρήματα, είτε δεν έχει, να καταφεύγει στους ιδιώτες γιατρούς για να εξεταστεί.
Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο με τα πολλά προβλήματα, επικοινωνήσαμε με τον Εκπρόσωπο των Εργαζομένων στο ΔΣ του Νοσοκομείου κ. Σπύρο Σακαλή, ο οποίος μας απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο είναι τραγικά και δεν έχουν καταφέρει να δώσουν λύση σε κανένα από αυτά» ήταν τα πρώτα λόγια του και είπε και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου