Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πως γίνεται πια, όπου επεμβαίνει η Δύση να εξαφανίζονται οι Ορθόδοξοι;


 

Δεν θα πούμε για τον Χίτλερ, για τις “εγγυήτριες δυνάμεις” και τη Νατοϊκή Τουρκία στην Κύπρο. Υπάρχουν πιο φρέσκα κουλούρια.

Νατοϊκή επέμβαση στην Βοσνία. Ένα εκατομμύριο Ορθόδοξοι Σέρβοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Νατοϊκή επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο. 300 χιλιάδες Ορθόδοξοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Νατοϊκή επέμβαση στο Ιράκ: 500 χιλιάδες Ορθόδοξοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Νατοϊκή επέμβαση (τώρα) στην Συρία. Πόσοι Ορθόδοξοι θα μείνουν;


ΚΑΙ 


Ο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΣΗ:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .


ginaika-stavrosΤο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αν και γνωρίζει ότι έτσι στοχοποιείται στα ντόπια τσιράκια των μυστικών υπηρεσιών αλλά και στους ισλαμοφασίστες-τρομοκράτες που χτυπούν ανελέητα Συριορθόδοξους και Ελληνορθόδοξους αδερφούς μας στη Συρία και χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με αποστήματα παρακρατικών κηνσόρων του καθεστώτος Άσαντ, δεν είναι δυνατόν να ταχθεί έστω και νοητά υπερ της βάρβαρης στρατιωτικής κίνησης των Αμερικανών που με εντολές τραπεζιτών και εμπόρων όπλων, ετοιμάζεται να χτυπήσει φίλη στην Ελλάδα χώρα με την βοήθεια Γάλλων, Γερμανών, Βρετανών και Τούρκων φασιστών.
Είναι νωπό ακόμα το αίμα που κυλάει από την δολοφονία των δύο Χριστιανών Επισκόπων(δεν έχουν τσίπα ντροπής από το ΥΠΕΞ να βγάλουν έστω μια στοιχειώδη ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου ότι έχουν καρατομηθεί από ισλαμιστές δολοφόνους;).

Είναι νωπό ακόμα το αίμα από χιλιάδες Ορθόδοξους που θανατώθηκαν σαν τα κατσίκια. Για όλα αυτά δεν είδαν αίμα, τα κολλητάρια του Σαμαρά που έχει το θράσος μαζί με τον Χοντρομπένυ να πηγαίνει στον προδότη Παπούλια και να ανακοινώνει ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο; Και οι βάσεις Σούδας και Κρήτης δεν θα εμπλακούν ρε αρχιπροδότη;
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι δυνατόν να πει ναι σε μια βάρβαρη Σταυροφορία φονιάδων. Για να λύσουν τα προβλήματα ηλίθιων λαών, κάποιοι αποζητούν φρέσκο αίμα.
Όσο για τα χημικά υπάρχουν στη Συρία και στο καθεστώς Άσαντ, όπως υπήρχαν και στο Ιράκ.
Μέχρι να δουν έναν ακόμα Χουσείν να κρέμεται από την αγχόνη. Με τη διαφορά ότι ο Άσαντ δεν είναι Χουσείν.
Το Ισλάμ επεκτείνεται σε όλο το Κόσμο. Και η Αμερική βγάζει τα μάτια του κόσμου και τα δικά μας με το να το ενισχύει και να το οπλίζει όταν το έχει ανάγκη. Κάτι που θα πληρώσουμε όλοι ακριβά αφού οι Ρώσοι του γενναίου Πούτιν, κάνουν πάλι την πάπια. Θα μας σφάξουν στο γόνατο αλλά τότε θα είναι αργά...
Σ.Χ
Πρώτη δημοσίευση 27/8/13 στις 20:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου