Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΩΚΕΙΑ 2013, ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

ΦΩΚΕΙΑ 2013
Τη Κυριακή  25 Αυγούστου  2013  διεξήχθησαν  με επιτυχία   τα πρώτα «ΦΩΚΕΙΑ 2013»,  εκδηλώσεις αφιερωμένες  στον Κεφαλλονίτη Θαλασσοπόρο  Ιωάννη Φωκά , που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού  Βαλεριαναίων  «Το Κορώνι».
Στον αγώνα δρόμου,  «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΟΥ», 8.3 χιλιομέτρων  και στην  συμβολική διαδρομή των 60 μέτρων συμμετείχαν πάνω από  90 άτομα . Σκοπός μας είναι η διοργάνωση  να γίνει θεσμός για την περιοχή  και ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς, τους εθελοντές Σαμαρείτες , τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλλονιάς ,  τους γυμναστές , την Αστυνομική Διεύθυνση Ελειού Πρόννων και τους  χορηγούς για τη βοήθεια τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Δείτε τα αποτελέσματα σε μορφή word στον σύνδεσμο "συνημμένα".


Βουλή: Ερώτηση της βουλευτή για θέματα υγείας στο νομό μας.
Ερώτηση
Προς τον κ. Υπουργό Υγείας
29/08/2013
Θέμα : «Ανάγκες στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και στο ΕΚΑΒ»
Σε συνέχεια της από 29/08/2012 ερώτησής μας για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, επανερχόμαστε, καθώς τα προβλήματα που προβάλαμε όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκαν, αλλά είναι κοινή πεποίθηση για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς ότι επιδεινώθηκαν.


Γλέντι μέχρι πρωίας χτες στον Καραβόμυλο!
Όσοι βρεθήκαμε χτες το βράδυ στην πλατεία του Καραβομύλου, είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε,  το καλύτερο πανηγύρι που έχει γίνει στο χωριό μας τα τελευταία χρόνια! Μια εξαιρετική ορχήστρα αποτελούμενη από τους... Μάκη Γεωργόπουλο ( αρμόνιο ), Διονύση Παγουλάτο ( κιθάρα & μπουζούκι ) και Λαμπρογιάννη Πεφάνη ( βιολί ), με άψογες εκτελέσεις των παραδοσιακών χορών και των τραγουδιών, στη κυριολεξία ανέβασαν το κέφι στα ύψη και... δεν άφησαν άνθρωπο που να μην χόρεψει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου