Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΓΑιΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......
TΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Ο <ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ>ΚΑΙ ΤΟ<ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ>ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ το 1972 .φωτο της Καςhttps://www.facebook.com/helen.josephidis την ευχαριστω πολυ.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013







TA ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ <ΑΙΝΟΣ><ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ> ΚΑΙ< ΔΗΛΟΣ> ΤΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΑΠΙΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ.φωτο nautilia.gr — "<ΑΙΝΟΣ><ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ> < ΔΗΛΟΣ>"

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013


ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ,,ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 -και η επιστροφή Επτανησος

αντιγραφη για το επτάνησος από kefaloniapress
new  Το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ ετοιμάζεται για ταξίδια..
 
                                                                          - 
Στην μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη θα μπει αύριο Δευτέρα  πρωί το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ, για τον απαραίτητο δεξαμενισμό του.
Στο πλοίο, το οποίο παραμένει δεμένο στον Νέο Μόλο Δραπετσώνας από την 1/11/2012, τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης προκειμένου να δρομολογηθεί σε μία από τις γραμμές του Ιονίου.
(Ετήσια δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ” στη γραμμή ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ από 14-06-2013 το οποίο και πήρε αναβολή) 
 http://www.ellinikiaktoploia.net

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Για να δούμε θα τα ξαναδούμε σε σειρά??


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ κοινοποίησε σύνδεσμο.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Τα χρόνια περνούν και οι μνήμες ξεθωριάζουν. Οι περισσότεροι Κεφαλονίτες έχουμε ταξιδέψει με αυτά τα καράβια. Ηταν κομμάτι της ζωής μας. Μικρή παρατήρηση: ο σύνδεσμος προς το προφίλ της κυρίας helen.josephidis στο Facebook, δεν λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα! σας ευχαριστω για την παραμβαση σας,,το σχολιο σας ανεβηκε και εκ νεου στον συνδεσμο http://porosnews.blogspot.com/2016/10/blog-post_244.html
    Πολλες φορες οταν δεν βρισκω θεματολογια ανατρεχω σε παλιες αναρτησεις (το μπλοκ μου υπαρχει απο Σεπτ. 2010, και κανω ανανέωση,, και μερικες φορες ειτε δεν τσεκαρω τους συνδεσμους που χρησιμοποιησα τοτε,, ειτε το ποιο συνηθες λόγο μικρης δυνατοτητας δωρεαν υλικου που μου δινετε να ανεβαζω (φωτο) πολλες τις εβαζα με αντιγραφη τοποθεσιας εικονας, με αποτέλεσμα στην παροδο χρονου,,να σταματουν να ανοιγουν και σε παλιες αναρτησεις , να λειπει τοπ φωτογραφικο υλικο. Κραταω ομως πολλα αλμπουμ σε φεις ,και σε διαφορετικες σελιδες για να εχω εγω την δυνατοτητα, καποια στιγμη να τις ξαναβρισκω και να τις επαναφερω. καλο βράδυ, καλη εβδομαδα, και βοηθεια μας ο Αγιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή