Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Tο Ριφόρτσο ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ -ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου


Ο «Πολιτιστικός Λαογραφικός & Ιστορικός Σύλλογος “Tο Ριφόρτσο” » θα πραγματοποιήσει ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στη Φιλαρμονική Αργοστολίου για να ακούσει προτάσεις, αλλά και να παρουσιάσει σκέψεις για επερχόμενες δράσεις.
Στην πρώτη μας επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου με τίτλο «Κεφαλονιά & Ιθάκη, μνήμες του χθες, σημάδια στο σήμερα», παρουσιάσαμε ένα δείγμα της πορείας που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, θέλοντας να εμφανίσουμε την ιστορία μας, μέσα από ένα ιδιαίτερο τρόπο που να ξεφεύγει από τα στερεότυπα, να “ξυπνάει¨ τις μνήμες των παλαιοτέρων, να την ακούσουν και να την αγκαλιάσουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι Κεφαλονίτες και Θιακοί.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης όλων των φορέων , των ανθρώπων , των δυνάμεων που αγαπούν τα νησιά μας και την ιστορία τους, ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να προσφέρει ένα μικρό λιθαράκι σε ένα οικοδόμημα , που έχει αρχίσει να κτίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο, μέσα από την διαδικτυακή ομάδα “Κομπόγιο Ιστορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης”.
Σας περιμένουμε.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Φωκάς Διονύσης Καππάτος Ορέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου